#trending

Dengan pancing mainan, anak ini dapat ikan gede! Follow @IDNTimes - The Voice of Millennials and Gen Z Temukan info TERBARU lainnya:⁣ @IDNTimes.Community | @Popbela_Com | @Popbela.Beauty | @IDNTimes.News | @Yummy.IDN | @IDNTimes.Video | @Popmama_Com⁣ ⁣ #IDNTimesNews #IDNTimes #SuaraMillennial #DiversityisBeautiful #viral #trending #Mancing #pancing #anakkecil


0💬Normal

The latest Matte Liquid Lip Colours by Mary Kay. 5 fantastic colours. #trending #matteliquidlipstick #matteliquidlipcolour #mattelips #marykay #malaysia #johorbahru #lipstick


0💬Normal

*Best Selling Designer Lehenga Choli For Women* 🔘 *Code*: ZC : 20 ▪ *Lehenga:* BANGLORI SATIN ▪ *Lehenga Length:* 44 Inch ▪ *Choli:* Banglori Satin ▪ *Choli Size:* 0.8 meter ▪ *Inner:* Santoon ▪ *Dupatta:* NO ▪ *Work:* Digital Print ▪ *Size:* Free Size (Semi Stitched) ▪ *Best Price:* 999+SHIP* ✔Best Quality ✔Ready Stock #Lehngha #designerlehenga #partywearlehenga #trending #somethingnew #floorlength #whiteandblack #Festival_collection #instashop #traditional #ethnicwear


0💬Normal

ROLL IT OUT - PARK STREET LOCATION - Opposite Park Street Kfc. Has quite a variety of Chinese food and rolls at a very reasonable price. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 1) chicken noodles 2) veg fried rice 3) lemon chicken All the prices were within 120-130 for this and quantity and quality was quite good. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #foodiesofkolkata #kolkatadairies #kolkata #trending #trendingkolkata #poloeatss #poloeats #hungrygirl #chinesefood #chicken #food


0💬Normal

Loves giving poses for photoshoot 🐾 #cats #cat #catsofinstagram #cats_of_instagram #catlovers #cats_of_world #cat_features #catoftheday #catloversclub #catstagram #pet #photography #photoshoot #trending


0💬Normal

Tag Temen Kamu . . follow @imusic_viral @newstijen @safari.id jika kamu ingin lihat konten musik tiap saat 😊 . .🎙: ︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹ ❝Mohon dikoreksi jika ada yg salah dan mohon support nya dengan cara klik follow,turn on notification,like and comment ya Netijens.❞ ︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺︺ ︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹︹ #cover #fakta #aceh #sulawesi #surabaya #kesehatan #medan #unik #bogor #jakarta #sumsel #faktaunik #jambi #padang #bekasi #makasar #bali #sumbar #info #bandung #inspirasi #trending #infomenarik #indonesia #jogja #lampung #makassar ______________________________________________


0💬Normal

വിജയ് ♥️ നയൻതാര 😘 10 Year Challenge 😁🔥💯 Troll mollywood™ © pokkiri sachin Website : www.trollmollywood.com Follow us on Instagram : www.instagram.com/trollmollywood1 Join Our Fb Group : Troll Mollywood 2.0 #trollmollywood #movies #malayalam #tamil #malayalamcinema #kerala #mallu #love #film #mollywood #kollywood #bollywood #trending #vijay #nayanthara


1💬Normal

✨Set✨ Size S,M▪️390k▪️Hàng order từ 8-12 ngày kể từ ngày chốt đơn- k có sẵn▪️Chốt đơn thứ 3,7 hàng tuần▪️nhấn 👉#belikemeset để xem thêm mẫu ạ🙌 ❌order trực tiếp không qua trung gian .......................................................... 🔹Khách cọc 50% để chốt order 🔹Ship COD toàn quốc 🔹Page : Be Like Me Shop 🔹Shopee: shopee.vn/thuynhu303 (freeship) 🔹Instagram: belikeme.bynhu .......................................................... #quanongloe #vintage #blazer #trending #top #aodep #stylekorea #trendy #banhbeostyle #blazerkorea #blazers #suits


0💬Normal

I love dance#trending


0💬Normal

Hi everybody!✌️ . This cover for SEVENTEEN 17🍓 Song "fear"🧡 Album an ode . Enjoy and follow me❤️ . #seventeen #pledis #kpop #dance #kpopdancecover #scoups #jeonghan #joshua #jun #hoshi #mingyu #wonwoo #woozi #dk #the8 #seungkwan #vernon #dino #carat #bestcover #dancelife #dancers #kcover #foryourpage #trending #likeforlikes


0💬Normal

If the art deco era was a shoe, it would be called KIDDY by @chiemihara. Soft suede zig zag accents and a sturdy mid-height heel mean Kiddy is not only pleasing to the eye but so comfortable.⁠ ⁠ Shop online via the link in our bio.⁠ ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #inspiration #design#style #love #inourshoes #petersheppardfootwear #streetfashion #shoelover #styleedit #leather #chicshoes #fashion #feminine #ss18collection #shoes #styling #trend #trending #fashionblogger #blogger #style #inspiration #instashoes #footwear #shoestyle #fashionable #fashiondaily #styleblogger #shoes #styleoftheday


0💬Normal

2 piece suit N$1200 Order via: DM or WhatsApp +264817231944 ---------------------------------------------- Courier nationwide Agents in WHK & RU #styleyouonline #2pieceset #trending ❤❤❤❤❤❤❤❤


0💬Normal

James Arthur - Say You Won't Let Go - [email protected]_al.llen_ -@alpinrhdyt_ [email protected]_riz.zal_ #james #arthur #jamesarthur #music #song #terbaru #lagu #trending #mantap


0💬Normal

Shop til you drop with our upto 95% off everything! And we mean everything! We do everything and we ship worldwide! Wearesenior.com!!! Women's sizes 6-32 and Men's sizes xs-xxxxl! -------------------------------- wearesenior.com ________________________________ #fashion #style #kidswear #kidsfashion #mensstyle #mensfashion #womenswear #instafashion #stylish #2019 #newpost #fashions #fashionqueen #trending #instagram #insta #womensfashion #ladiesfashion #shopping #beauty #home #homeandgarden #fitness #health #gym #jewellery #makeup #mua #technology #gaming


0💬Normal

Preview of my “2 G’s” by Aitch Cover (Full Video Will Be Uploaded To My IgTv) @dluntofficial 💬 Tag a friend - Like - Comment - Share ———————————————————————— #music #musiccover #musiccovers #vocals #vocalcover #cover #coversong #covers #risingtalents #risingtalent #risingtalents1 #pursuitofportraits #trending #hypebeast #moodygrams #moodyports #gainpost #gaintrick #instagood #followtrain #cashfollowtrain #spam4spam #spamforspam #gain #followforfollowback #followme #recentforrecent #love #iguk #likeforlikes @risingtalents1


0💬Normal

It's raining cats and dogs ⛈️ in the city and this CRISPY VEG from 'The Dhaba Factory' is what exactly on our mind right now. It's a splendid option if you're craving for something hot n spicy with a bit of tang. The crispiness and exemplary taste of it is like a spellbound ✨, truly scrumptious! . . WHAT: Crispy Veg🍴 . WHERE:📍The Dhaba Factory, Jaripatka, Nagpur. . . For more foodie updates, keep following @thesubtlesavour | #thesubtlesavour ❤. . #vegcrispy #vegetarian #vegan #chinesecuisine #desichinese #mumbaifoodies #sodelhi #dehifoodbloggers #nagpurfoodbloggers #foodphotography #foodporn #chickendinner #chillipaneer #chillichicken #nagpuritadka #streetfoodindia #nomnom #trending #food #chinesefoodie #rain #love #foodgasm #foodlife #tasty


0💬Normal

Korang tau tak yang sebelum ni Sarawak pernah diisytihar darurat selepas Indeks Pencemaran Udara (IPU) di negeri itu melebih 650, iaitu paras berbahaya paling tinggi dalam sejarah negara pada 19 September 1997. Perdana Menteri waktu itu Tun Dr Mahathir Mohamed membuat perisytiharan darurat jerebu alam sekitar pertama dalam sejarah negara selepas melihat fenomena jerebu tersebut yang semakin memburuk, memetik Utusan. Memandangkan keadaan jerebu di negeri Sarawak pada masa ini telah mencapai tahap IPG 500 ke atas dan adalah dianggarkan tahap ini akan berterusan beberapa lama lagi, maka dengan ini saya mengisytiharkan keadaan darurat jerebu bagi seluruh negeri Sarawak mulai dari sekarang hingga ke suatu masa pengisytiharan ini ditarik balik.”- Perisytiharan Darurat Jerebu. Namun Sarawak sekali lagi menjadi tumpuan pada September 2019, selepas salah satu kawasannya iaitu Sri Aman mencatatkan bacaan IPU tertinggi iaitu 397 pada 18 September pukul 9 malam. Keadaan itu nyata membimbangkan dan mewujudkan persoalan sama ada, adakah Sarawak akan kembali darurat genap 22 tahun negeri itu pernah diisytiharkan darurat akibat jerebu. Semalam, Jawatankuasa Pengurusan Bencana Negeri Sarawak memaklumkan yang mereka bersedia untuk sebarang kemungkinan pengisytiharan darurat bencana jerebu sekiranya bacaan IPU di Sri Aman melebihi 500, lapor Bernama. Untuk baca lebih lanjut, swipe up di instastory, dan bagi berita viral terkini, jangan lupa ikuti @lobakmerahmy !🥕


1💬Normal

bad b*tch , you conceited _____________________________ #dt #likes #explore #explorepage #melaninpopping #trending #selfie #beauty #modelstatus #satisfying #selflove #beautiful #youtube


0💬Normal

Pernah dengar cerita dongeng dahulukala Raja Bersiong? Rasanya ramai yang tahu pasal kisah ini, tapi tak ramai kan yang dah tengok filemnya. Filem ni dulu first ditayangkan pada 1963 semasa dunia perfileman Malaysia masih lagi hitam putih. Namun pada 1968, atas inisiatif Perdana Menteri Malaysia yang pertama, YTM Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj, filem ini diterbitkan semula dalam bentuk warna dengan jalan cerita yang sedikit berbeza. Menerusi perkongsian di Facebook Repair Gambar Lama, filem yang idea asal dan skripnya ditulis oleh Tunku sendiri ini telah mengeluarkan kos sebanyak RM750,000 bagi menzahirkan semangat dan kecintaannya terhadap sejarah negeri Kedah. Wahhh banyak kos tu kalau dibandingkan nilai wang masa dulu! Raja Bersiong ini mengisahkan kisah seorang Raja yang zalim bernama Raja Ong Maha Perita Deria memerintah Kerajaan Kedah Tua di Lembah Bujang. Kalau ikut dari segi sejarah, Kedah Tua pada zaman itu masih mengamalkan elemen-elemen budaya serta agama dari Siam. Dengan itu, buat julung-julung kalinya, penggambaran ini telah menggunakan khidmat pelakon luar iaitu penari kebudayaan Diraja Thailand dari Thai Fine Arts Department, Bangkok. Beratus-ratus Askar Melayu telah memegang watak sebagai askar-askar Siam yang berperang dengan orang-orang Kedah dipimpin oleh Brigadier Jen. Dato' Syed Mohammad Al- Saggoff. Filem Raja Bersiong yang dibuat dalam bentuk filem warna Eastmancolor (filem ketiga selepas filem Hang Tuah, 1955 dan Ribut, 1956) diterbitkan oleh Malay Film Producations, milik Shaw Brothers di Singapura. Untuk baca lebih lanjut, swipe up di instastory, dan bagi berita viral terkini, jangan lupa ikuti @lobakmerahmy🥕


1💬Normal

Next Page