#sayajual

#sayajual photo

✨VISCA ROK✨ . Rp. 62.000 . Bahan : american drill grade A . Semua barang Realpicture yaaa, murmer & berkualitas☺️ . (Sebelum order harap tanyakan stock terlebih dahulu) . Serius order? Klik link yg ada di bio⬆️ . #olshopbandung #olshopcimahi #olshopmurmer #murmershop #murmer #olshopjakarta #olshopbatam #olshopindonesia #jaketmurmer #pullnbear #bershka #sayajual #bajumurmer #sayajualmurah #sayajualmurah2 #realpicture #mewah #kekinian #pants #pantsmurah #pantsstradivarius #stradivariussale #stradivariusori #stradivariusoriginalmurah #rok #rokmurah #rokjeans #rokpendek #rokpendekmurah #rokimport


0commentNormal

#sayajual photo

Ready Stock Size : 40 41 42 43 44 RM 350 Self Collect Kepong . . Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar


0commentNormal

#sayajual photo

Ready Stock Size : 40 41 42 43 44 RM 350 Self Collect Kepong . . Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar


0commentNormal

#sayajual photo

Ready Stock Size : 40 41 42 43 44 RM 350 Self Collect Kepong . . Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar


0commentNormal

#sayajual photo

Yessss, ready stock 24/7! So korang tak payah risau kalau tiba-tiba scrub, cleanser, serum atau moisturiser dah habis. Boleh roger Nadia and kita hantar terus . Nak order? Klik je link dekat bio atau DM Nadia directly . 🚗 COD available: • Seluruh Shah Alam • Damansara Utama • Kelana Jaya . 📦 Postage setiap hari . #bougas #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasserum #bougasshahalam #bougasbukitjelutong #bougasglenmarie #bougaspadangjawa #bougasbukittinggi #bougasklang #bougassubangjaya #bougasdamansara #bougaskelanajaya #bougasbeautyhq #kiniviral #kiniviralmalaysia #sayajual


0commentNormal

#sayajual photo

Announcement: Open Water course and advance for only RM 1250 price only if you book before this 10 February 2020! After that the price will be RM1299 as we will be upgrading our services for you starting this year! . ScubaNorth diving season will be opening soon this March! We so happy to announce our date for this year 2020 on the list. (check out below👇👇) looking forward to our next underwater batch! What batch of sea creature will you be?? 🔹 🔹 🔹 🔹 Let's find out together with our one and awesome female instructor @sitinursara who have almost 9 years of experience as a Professional scuba diving instructor! 😁😁 She knows her stuff~😎😎 . 🔹🔹🔹🔹🔹 Open for diving course 2020. We have a limited slot for every session because we focus on Quality course and experience for all our student always! 💪🏼😊..click on link at our bio for more info and to register now! HURRY! . RM1250 ALL IN (Booking RM300) . • 27-29 March 2020 • 30/3 - 1/4 2020 • 3 - 5 April 2020 • 12 -14 June 2020 . • Any Date Open for registration * TnC apply ———————————————————— -Diving Course -Equipmnt Rental -Accomodation (sharing) 3d2n -Meal 3x daily -Ferry Transfer *exclude marine park fee ————————————————————- LEARN TO DIVE •OPEN WATER COURSE. •ADVANCE ADVENTURE •RESCUE •DIVEMASTER . . Pm for more info 📩diving.scubanorth@gmail.com 📲 0174173387 . #divingcourse #diving #tioman #perhentian #2020 #malaysia #upmserdang #underwater #tiomanisland #scubanorth #putrajaya #shahalam #kualalumpur #openwater #divingmalaysia #divermalaysia #sdi #scubadivinginternational #tioman #jomdive #perhentian #malaysia #fitmalaysia #underwater #getfit #diver #belajarscuba #scubanorth #perlis #selangor #putrajaya #kedah #sayajual #divingmurah #scubamurah #tioman


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

----- 🌻RM14/1pcs 🎈BORONG 10pcs 👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲 http://www.wasap.my/+60149596904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

Michael Kors Harrison Bifold Wallet Passcase in Greyhound ❤️ . Price: Rm199 excl postage . Pls watsapp 0193518596 or click the WA link in bio to order 😊 . #authentic #sayajual #sisjual #michaelkors #readystockmalaysia


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

2 Days Special‼️ Valid till 27/1 Monday 1pm Price rm 300 😊Add rm 10WM / rm 15 SS Nak? Wasap di atas Depo half and bal sblm post ETA 🇲🇾early March #sayajual #calvinkleinj #calvinkleinoriginal #luvbhpreorder #bazaaronlinemalaysia #hadiah #hadiahbirthday


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

Michael Kors Harrison Bifold Wallet Passcase in Navy ❤️ . Price: Rm199 excl postage . Pls watsapp 0193518596 or click the WA link in bio to order 😊 . #authentic #sayajual #sisjual #michaelkors #readystockmalaysia


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

❤TQ to customer Cik Ell❤ Jom dptkan produk JRM, pm Cik Ell 📱012 242 6188 . 📌Gombak | Setapak | W.Maju | Bt.caves | Sentul | K.Lumpur | Ampang | Tmn Melati | Bukit Antarabangsa | Keramat 📦Cod | Postage | Self collect . #jamuratumalaya #legasijrmampang #agenjrm #gombak #codkualalumpur #angelicaherbs #tamanmelati #kualalumpur #cod #postseluruhmalaysia #selangor #kurmadhuha #mustanir #sayajual #kedaionline #detox #muslimah #jrm #jrmselangor #jrmgombak #jrmtamanmelati #jrmkualalumpur #vinifera #putiktelaga #hotoil #zinnia #fattzura #promo


0commentNormal

#sayajual photo

----- 🌻RM14/1pcs 🎈BORONG 10pcs 👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲 http://www.wasap.my/+60149596904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted


0commentNormal

#sayajual photo

----- 🌻RM14/1pcs 🎈BORONG 10pcs 👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲 http://www.wasap.my/+60149596904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

Michael Kors Ciara Large TZ Tote in Signature Brown ❤️ . Price: Rm499 excl postage . Pls watsapp 0193518596 or click the WA link in bio to order 😊 . #authentic #sayajual #sisjual #michaelkors #readystockmalaysia


0commentNormal

#sayajual photo

READY STOCK - Rm25 exclude postage Pos add RM8 sm/ RM10 ss FREE POUCH & CLEANING CLOTH - Additional box : Casing normal = add RM5 Casing leather = add RM10 - Kami juga menyediakan servis tambah power rabun & silau ( 8 pilihan pakej serendah RM70 sahaja) Semua pakej PERCUMA BINGKAI , PERCUMA LEATHER BOX , CLEANING CLOTH & FREE POSTAGE - Online order whatsapp 0173534095 - Untuk fast deal anda boleh terus whatsapp kami gambar item supaya kami boleh terus check stock item. - Kami aktif di instagram: @empiregallery Atau instagram butik kami S&F BOUTIQUE BANGI SENTRAL @snfboutique ---------------------------------- Walk in @snfboutique Selasa hingga Ahad (Isnin TUTUP) Waktu operasi : 11 pagi - 8 malam Alamat : 2nd floor, 6-35-3, bangi sentral, jln medan pusat bandar 8, bandar baru bangi. (ATAS BUTIK SOFIA ELLEN, TEKAN LIFT TINGKAT 2) No tel kedai : 016-962 0442 WAZE : SNF BOUTIQUE (foursquare option). #cerminmatamurahmalaysia #cerminmata #sayajual #igshopmurah #igshopmalaysia #hipster #koreanstyle #kacamata #instagram #tiktok #instafamousmalaysia #ulzzang #malaysia #spectacle #kedaicerminmata #ootd #followers #instagrammalaysian


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

YAYYYYY! COMING SOON!!! Introducing Tudung Ruffle new printed. Ada 4 pilihan warna yang cantik tauuuu! Boleh digayakan dengan pelbagai gaya dan material yang sangat best. Senang dibentuk dan juga cantik terletak. • Type : Bawal Square Material : Japanese Voile Size : 45 x 45 • 4 SEBAB kenapa TRPrincess perlu grab koleksi yang bakal hangat di kalangan peminat tudung bawal! • 1) Material daripada japanese voile yang sangat best, jadi senang terbentuk dan tegak di muka 2) Corak printed yang sangat cantik dan lain daripada yang lain 3) Material bawal macam kita selalu pakai ada ada prints yang cantik, bestkan? 4) High quality tapi harga sangat affordable! • #psklcc #psisetan #personalshoppermalaysia #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #tudung #tudungraya #ruffletravel #naelofarhijab #duckscarves #sayajual #sayajualtudung #ruffleprinted #ruffleswarovski #rufflemariposa #kedaiadikberadik #rumahbawal #teambawal #teamshawl #payday #lazyruffle #rufflelazy #1TudungPelbagaiGaya #TRSALE #instanthijab #hijab #ruffleeveningmist #TRWONDERRAYA


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


1commentNormal

#sayajual photo

JUBAH BABY FAIZ Lebih smart, lebih jimat! 🌸STYLISH🌸CANTIK🌸BERKUALITI🌸MURAH🌸 ANDA TAK PERCAYA, ANDA CUBA & COMPARE! 💰 Harga murah dengan kualiti yang lebih baik! InsyaAllah tak menyesal beli. Fabrik COTTON T-SHIRT LEMBUT dan tahan lasak malah lebih lembut selepas dibasuh. 💖 Khas untuk apa jua majlis (Raya, aqiqah, kenduri) atau nak pakai ke mana saja pun memang smart! 🌸 Ohhh..... banyaknya pilihan warna! Pilih saja yang bertepatan dengan tema! 🌹SIZE: Size S ➡ 0-6 Bulan Size M ➡ 6-12 Bulan Size L ➡ 1-2 Tahun Size XL ➡ 2-3 Tahun Size XXL ➡ 3-4 Tahun 🌹MATERIAL: Cotton T-Shirt Lembut 🌹PILIHAN WARNA: 1 - White 2 - Cream 3 - Green Turquoise 4 - Mint Green 5 - Emerald Green 6 - Steel Blue 7 - Royal Blue 8 - Baby Blue 9 - Deep Sky blue 10 - Red Chilli 11 - Magenta 12 - Orange 13 - Dark Brown 14 - Peach 15 - Dark Purple 16 - Magenta 17 - Apple Green 18 - Golden Mustard 19 - Maroon 20 - Yellow 21 - Lavender 22 - Black 23 - Navy Blue 24 - Mulberry 25 - Leaf Green 26 - Soft Grey 27 - Blue Turquoise 28 - Pink Pastel 29 - Soft Pink 30 - Orchird Purple 31 - Olive Green 32 - Nescafe 33 - Khakis 34 - Soft Yellow 35 - Grass Green _ Harga: RM45 sehelai Add Postage: RM8sm/RM12ss HOW TO ORDER? 📲 http://www.wasap.my/60122796977 or PM/DM _ #sayajual #jubahbaby #jubahkids #sayajualjubah #sayajualjubahbaby #bajubaby #bajuaqiqah #bajubabyboy #babyboy #jubahbayi #jubahbabytshirt #jubahbabymurah #jubahbabyboy #jubahbudak #jubahkids #jubahbudaklelaki #jubahaqiqah #jubahbabyaqiqah #jubahraya #jubahrayakids #jubahrayababy #jubahrayabudak #jubahrayakids2019


0commentNormal

#sayajual photo

💈FOR SALE 💈 Vision Street Wear Condition : 93% Size : M Pit : 20.5” Length : 26” RM 55 siap pos SM | SS+RM10 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📲Call/ WhatsApp 013-9342858 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #preloved #bajubundle #bundle #bundlemurah #barangmurah #kasutbundle #kakibundle #lokalah #bundlemalaysia #bundlebranded #klkix #hypebeast #sayajual #sayajualmurah #vintage #vintagemalaysia #vintagetshirt #vintagedenim #skatemalaysia #streetwear #streetwearkl #japandesigner #japanstreetwear #supreme #suprememalaysia #jalanrajabot #jrb #japandenim #bundleonline #kakibundle


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

JUBAH BABY FAIZ Lebih smart, lebih jimat! 🌸STYLISH🌸CANTIK🌸BERKUALITI🌸MURAH🌸 ANDA TAK PERCAYA, ANDA CUBA & COMPARE! 💰 Harga murah dengan kualiti yang lebih baik! InsyaAllah tak menyesal beli. Fabrik COTTON T-SHIRT LEMBUT dan tahan lasak malah lebih lembut selepas dibasuh. 💖 Khas untuk apa jua majlis (Raya, aqiqah, kenduri) atau nak pakai ke mana saja pun memang smart! 🌸 Ohhh..... banyaknya pilihan warna! Pilih saja yang bertepatan dengan tema! 🌹SIZE: Size S ➡ 0-6 Bulan Size M ➡ 6-12 Bulan Size L ➡ 1-2 Tahun Size XL ➡ 2-3 Tahun Size XXL ➡ 3-4 Tahun 🌹MATERIAL: Cotton T-Shirt Lembut 🌹PILIHAN WARNA: 1 - White 2 - Cream 3 - Green Turquoise 4 - Mint Green 5 - Emerald Green 6 - Steel Blue 7 - Royal Blue 8 - Baby Blue 9 - Deep Sky blue 10 - Red Chilli 11 - Magenta 12 - Orange 13 - Dark Brown 14 - Peach 15 - Dark Purple 16 - Magenta 17 - Apple Green 18 - Golden Mustard 19 - Maroon 20 - Yellow 21 - Lavender 22 - Black 23 - Navy Blue 24 - Mulberry 25 - Leaf Green 26 - Soft Grey 27 - Blue Turquoise 28 - Pink Pastel 29 - Soft Pink 30 - Orchird Purple 31 - Olive Green 32 - Nescafe 33 - Khakis 34 - Soft Yellow 35 - Grass Green _ Harga Combo: RM 65! Add Postage: RM8sm/RM12ss HOW TO ORDER? 📲 http://www.wasap.my/60122796977 or PM/DM _ #sayajual #jubahbaby #jubahkids #sayajualjubah #sayajualjubahbaby #bajubaby #bajuaqiqah #bajubabyboy #babyboy #jubahbayi #jubahbabytshirt #jubahbabymurah #jubahbabyboy #jubahbudak #jubahkids #jubahbudaklelaki #jubahaqiqah #jubahbabyaqiqah #jubahraya #jubahrayakids #jubahrayababy #jubahrayabudak #jubahrayakids2019


0commentNormal

#sayajual photo

Fungsi Calcium sangat penting utk pertumbuhan tulang. Fungsi Zinc sebagai katalisator dan membantu memperbaiki hormon pertumbuhan. . Tambah Tinggi Badan 3-15 cm !! . PENASARAN ? MAU BUKTIKAN ? . . Coba suplemen peninggi TIENS yuuk !! Sudah TERBUKTI KHASIATnya dan banyak TESTIMONInya looh :) . . Rahasia Tambah Tinggi Badan dengan Bahan Alami. Mau? . Lagi PROMO loh---> ㅤ Untuk Konsultasi Silahkan Invite - WA: 082363841797 ㅤ #peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik #sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia#obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan #jakarta


0commentNormal

#sayajual photo

Dah fall in love belum dengan sandal gojes nie? 👀 , Kalau belum cuba tatap lama2 sikit . Lepas 10 minit cnfm uols tak keruan dibuatnya👏🏻💯 . http://www.wasap.my/601110341507 . . Jom beli 😍 . . . www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 . . #trustedsellermalaysia #sayajual #sandalmurah #kasutonlinemurah #kasutlawa #kasutmurahmalaysia #malaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualkasutmurah #artismalaysia #ootd #koleksi #viral #malaysiaonlineshop #kedaionline #kl #selangor #kasutcantik #kasutperempuan #sandalmalaysiamurah #dropshipping #bts #khaibahar #nana #sarawak #sabah #neelofa #blackpink


0commentNormal

#sayajual photo

Dah fall in love belum dengan sandal gojes nie? 👀 , Kalau belum cuba tatap lama2 sikit . Lepas 10 minit cnfm uols tak keruan dibuatnya👏🏻💯 . http://www.wasap.my/601110341507 . . Jom beli 😍 . . . www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 . . #trustedsellermalaysia #sayajual #sandalmurah #kasutonlinemurah #kasutlawa #kasutmurahmalaysia #malaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualkasutmurah #artismalaysia #ootd #koleksi #viral #malaysiaonlineshop #kedaionline #kl #selangor #kasutcantik #kasutperempuan #sandalmalaysiamurah #dropshipping #bts #khaibahar #nana #sarawak #sabah #neelofa #blackpink


0commentNormal

#sayajual photo

Eh eh, adik sape la yang beruntung dapat abang yang prihatin camni kan? ⁣ ⁣ Belanja RM75 untuk #niqreeshydrogel bantu kembalikan kulit muka yang sihat & cantik glowing ⁣ ⁣ Wsp 011-3233 6783 ok😊


1commentNormal

#sayajual photo

Ada customer yang tanya, boleh ke nak self pick up? Mesti laa bolehhh! Self pick up available dekat tiga tempat ni: Bukit Jelutong, Damansara Utama dan Kelana Jaya 🥰 . Tapi kalau yang nak kita cod atau pos pun boleh. Jangan risau, semua kita boleh buat untuk customer tersayang . Nak order? Klik je link dekat bio atau DM Nadia directly . 🚗 COD available: • Seluruh Shah Alam • Damansara Utama • Kelana Jaya . 📦 Postage setiap hari . #bougas #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasserum #bougasshahalam #bougasbukitjelutong #bougasglenmarie #bougaspadangjawa #bougasbukittinggi #bougasklang #bougassubangjaya #bougasdamansara #bougaskelanajaya #bougasbeautyhq #kiniviral #kiniviralmalaysia #sayajual


0commentNormal

#sayajual photo

💈FOR SALE 💈 Grateful Dead Band Condition : 90% Size : S/M Pit : 18.5” Length : 27” RM 65 siap pos SM | SS+RM10 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📲Call/ WhatsApp 013-9342858 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #preloved #bajubundle #bundle #bundlemurah #barangmurah #kasutbundle #kakibundle #lokalah #bundlemalaysia #bundlebranded #klkix #hypebeast #sayajual #sayajualmurah #vintage #vintagemalaysia #vintagetshirt #vintagedenim #skatemalaysia #streetwear #streetwearkl #japandesigner #japanstreetwear #supreme #suprememalaysia #jalanrajabot #jrb #japandenim #bundleonline #kakibundle


0commentNormal

#sayajual photo

IMPORT✨ . Rp. 70.000 . Variant warna : hitam, navy, maroon, coklat, abu . Muat sampai XL loohh bebb💕💕 . Semua barang Realpicture yaaa, murmer & berkualitas☺️ . (Sebelum order harap tanyakan stock terlebih dahulu) . Serius order? Klik link yg ada di bio⬆️ . #olshopbandung #olshopcimahi #olshopmurmer #murmershop #murmer #olshopjakarta #olshopbatam #olshopindonesia #jaketmurmer #pullnbear #bershka #sayajual #bajumurmer #sayajualmurah #sayajualmurah2 #realpicture #mewah #kekinian #pants #pantsmurah #pantsstradivarius #stradivariussale #stradivariusori #stradivariusoriginalmurah #leggings #leggingbuludru #leggingimport #leggingmurah #leggingimportmurah


0commentNormal

#sayajual photo

ANDA MENGALAMI MASALAH TIDAK BOLEH TIDUR? KULIT KUSAM? SELALU PENING2 SELEPAS BANGUN DARI TIDUR?. . LUNASKINZ DAPAT MENYELESAIKAN MASALAH ANDA!!💚💜. . 💜LUNA NIGHT💜. ✨MEMBERI TIDUR YANG LENA. ✨MEMPERBAIKI SEL SEL KULIT. ✨MENGEKALKAN KESIAHATAN KULIT. ✨MENGURANGKAN STREE 'ANXIETY'. ✨MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH TIDUR . 🎉❗SALE❗SALE❗SALE❗🎉. . GRAB NOW❗. READY STOK❗. . PACKAGE LENGKAP SEBULAN !!. 3 BOX RM220 + FREE POSTAGE + FREE GIFT . WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇 . 📲 WHATSAPP +601131220741 📲 WHATSAPP +601131220741 📲 WHATSAPP +601131220741 . OR KLIK JE DI BIO ❤. . . COD AREA BUKIT PAYUNG DAN KUALA TERENGGANU🚗. . POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA📬. . #lunasstsquad #suresuccessteam #lunaskinzbymirafilzah . #mirafilzah #mirafilzahxarianirtw #mirafilzah#mf #selamatpagi #selamatmalam #mirafilzahfans #selamatpagi #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzhq #lunaday #lunanight #lunaskinzagentkualaterengganu #lunaskinzbukitpayung #lunaskinzterengganu #wargaterengganu #lunaskinzdungun #lunaskinzpaka #lunaskinzsetiu #lunaskinzkemaman #lunaskinzkuantan #lunuskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzkualalumpur #lunaskinz #lunaskinzAmpang #lunaskinzusj #lunaskinzbymirafilzah #sayajual


0commentNormal

#sayajual photo

US ready stock. COACH Ava tote with chain strap RM570 (Free shipping to SM/add RM15 to SS) ETA 3rd week Feb For instagram user, do DM or click at my bio to direct whatsapp me. 😊 Check me for more info and barang2 lain ye! ❤️😃😊❤️😃😊 #uMoMas #uMoMasShop #BenchMerah #sisjual #sayajual #bazarpaknil #coachmalaysia #coachmalaysiamurah #handbagmalaysia #handbagsmalaysia #sayajualcoach #sayajualmichaelkors #sayajualkatespade #sayajualfossil #watches #USoriginalitems


0commentNormal

#sayajual photo

IMPORT✨ . Rp. 70.000 . Variant warna : hitam, navy, maroon, coklat, abu . Muat sampai XL loohh bebb💕💕 . Semua barang Realpicture yaaa, murmer & berkualitas☺️ . (Sebelum order harap tanyakan stock terlebih dahulu) . Serius order? Klik link yg ada di bio⬆️ . #olshopbandung #olshopcimahi #olshopmurmer #murmershop #murmer #olshopjakarta #olshopbatam #olshopindonesia #jaketmurmer #pullnbear #bershka #sayajual #bajumurmer #sayajualmurah #sayajualmurah2 #realpicture #mewah #kekinian #pants #pantsmurah #pantsstradivarius #stradivariussale #stradivariusori #stradivariusoriginalmurah #leggings #leggingbuludru #leggingimport #leggingmurah #leggingimportmurah


0commentNormal

#sayajual photo

READY STOCK - Rm25 exclude postage Pos add RM8 sm/ RM10 ss FREE POUCH & CLEANING CLOTH - Additional box : Casing normal = add RM5 Casing leather = add RM10 - Kami juga menyediakan servis tambah power rabun & silau ( 8 pilihan pakej serendah RM70 sahaja) Semua pakej PERCUMA BINGKAI , PERCUMA LEATHER BOX , CLEANING CLOTH & FREE POSTAGE - Online order whatsapp 0173534095 - Untuk fast deal anda boleh terus whatsapp kami gambar item supaya kami boleh terus check stock item. - Kami aktif di instagram: @empiregallery Atau instagram butik kami S&F BOUTIQUE BANGI SENTRAL @snfboutique ---------------------------------- Walk in @snfboutique Selasa hingga Ahad (Isnin TUTUP) Waktu operasi : 11 pagi - 8 malam Alamat : 2nd floor, 6-35-3, bangi sentral, jln medan pusat bandar 8, bandar baru bangi. (ATAS BUTIK SOFIA ELLEN, TEKAN LIFT TINGKAT 2) No tel kedai : 016-962 0442 WAZE : SNF BOUTIQUE (foursquare option). #cerminmatamurahmalaysia #cerminmata #sayajual #igshopmurah #igshopmalaysia #hipster #koreanstyle #kacamata #instagram #tiktok #instafamousmalaysia #ulzzang #malaysia #spectacle #kedaicerminmata #ootd #followers #instagrammalaysian


0commentNormal

#sayajual photo

✨LEGGING BULUDRU IMPORT✨ . Rp. 70.000 . Variant warna : hitam, navy, maroon, coklat, abu . Muat sampai XL loohh bebb💕💕 . Semua barang Realpicture yaaa, murmer & berkualitas☺️ . (Sebelum order harap tanyakan stock terlebih dahulu) . Serius order? Klik link yg ada di bio⬆️ . #olshopbandung #olshopcimahi #olshopmurmer #murmershop #murmer #olshopjakarta #olshopbatam #olshopindonesia #jaketmurmer #pullnbear #bershka #sayajual #bajumurmer #sayajualmurah #sayajualmurah2 #realpicture #mewah #kekinian #pants #pantsmurah #pantsstradivarius #stradivariussale #stradivariusori #stradivariusoriginalmurah #leggings #leggingbuludru #leggingimport #leggingmurah #leggingimportmurah


0commentNormal

#sayajual photo

Michael Kors Whitney Medium Top Handle Satchel in Black (SHW) ❤️ . Price: Rm599 excl postage . Pls watsapp 0193518596 or click the WA link in bio to order 😊 . #authentic #sayajual #sisjual #michaelkors #readystockmalaysia


0commentNormal

#sayajual photo

. Sabun Abang Gagah ni difomulasi khas untuk abang abang yang ingin merasakan dirinya GAGAH tanpa kecundang. Tuu diaaa. . Membantu membersih dan membesarkan adik abang secara urutan. Digunakan setiap hari untuk memberikan kesan yang maksimum. Kandungan utama ialah minyak belachakkk dan minyak kelapa. . RM1.50/pcs moq 300pcs - 12ml . Boleh request packaging lain. . Hangpa nak jadi founder kan? Kami tutup mulut rapat-rapat siapa yang buat dengan kami tau. Berminat? Mai wasap Mira. . . Mudah je nak berurusan dengan Mira. Awak cari mana-mana produk yang betul-betul awak yakin nak buat. Baru kita discuss A to Z. Awak mudahkan urusan orang, Allah akan mudahkan urusan awak. . . Nak KAYA? Nak BERJAYA? Mesti berani melangkah 1 tapak ke depan. Jom UBAH pendapatan keluarga anda sekarang! . . #sayajual #sabunjenamasendiri #perapat #sabunmissv #trustedseller #jenamasendiri #brandsendiri #serumjenamasendiri #sabunmanjakani #foundationkilo #jualmurah #bisnesonline #produkkecantikan #jutawan #jutawanbrandsendiri #jutawanjenamasendiri


0commentNormal

#sayajual photo

💈FOR SALE 💈 Jimmy Buffet 2011 Tour Condition : 90% Size : S Pit : 17” Length : 28” RM 45 siap pos SM | SS+RM10 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📲Call/ WhatsApp 013-9342858 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #preloved #bajubundle #bundle #bundlemurah #barangmurah #kasutbundle #kakibundle #lokalah #bundlemalaysia #bundlebranded #klkix #hypebeast #sayajual #sayajualmurah #vintage #vintagemalaysia #vintagetshirt #vintagedenim #skatemalaysia #streetwear #streetwearkl #japandesigner #japanstreetwear #supreme #suprememalaysia #jalanrajabot #jrb #japandenim #bundleonline #kakibundle


0commentNormal

#sayajual photo

. Sabun Abang Gagah ni difomulasi khas untuk abang abang yang ingin merasakan dirinya GAGAH tanpa kecundang. Tuu diaaa. . Membantu membersih dan membesarkan adik abang secara urutan. Digunakan setiap hari untuk memberikan kesan yang maksimum. Kandungan utama ialah minyak belachakkk dan minyak kelapa. . RM1.50/pcs moq 300pcs - 12ml . Boleh request packaging lain. . Hangpa nak jadi founder kan? Kami tutup mulut rapat-rapat siapa yang buat dengan kami tau. Berminat? Mai wasap Mira. . . Mudah je nak berurusan dengan Mira. Awak cari mana-mana produk yang betul-betul awak yakin nak buat. Baru kita discuss A to Z. Awak mudahkan urusan orang, Allah akan mudahkan urusan awak. . . Nak KAYA? Nak BERJAYA? Mesti berani melangkah 1 tapak ke depan. Jom UBAH pendapatan keluarga anda sekarang! . . #sayajual #sabunjenamasendiri #perapat #sabunmissv #trustedseller #jenamasendiri #brandsendiri #serumjenamasendiri #sabunmanjakani #foundationkilo #jualmurah #bisnesonline #produkkecantikan #jutawan #jutawanbrandsendiri #jutawanjenamasendiri


0commentNormal

#sayajual photo

Ready stock vanilla taffeta!! While stock last yeaaa 🤪 GRAB NOW . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, MERDEKA, 75000 MELAKA⠀⠀ .⠀⠀ Opened: ⠀⠀ Monday- Sunday 10am - 9pm . atau 📞 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka


0commentNormal

#sayajual photo

👆🏻👆🏻👆🏻 RESTOCK DAN NEW MISHA BOUTIQUE HARGA UNTUK COTTON MISHA COLLECTION HARGA DAH TERMASUK POS SM DAN SS DAH SIAP POTONG 4m SEPASANG SM- RM78 SS- RM85 5 PASANG. 1 PASANG AKAN JATUH HARGA JADI SM - RM73 SS - RM80 10 PASANG SM - RM68 SS - RM75 . 📲 whatapps terus https://wa.me/60137382785 🚫 Nak tempah custom baju raya sekali pun boleh. . #kainbatik #kainpasangcantik #kainmurah #satin #sayajual #raya2020 #kaincantikmurah #kainsilk #kainreadystock #sayajualonline #jualkain #penjualkain #kainpasangraya #kainraya2019 #kainraya2020 #songket #songketmurah #jualsongket #seragam #kainbajumelayu #seragamcikgu #seragammurah #sampin #songkettenun #songketmurah #songketbali


0commentNormal

#sayajual photo

Dah fall in love belum dengan sandal gojes nie? 👀 , Kalau belum cuba tatap lama2 sikit . Lepas 10 minit cnfm uols tak keruan dibuatnya👏🏻💯 . http://www.wasap.my/601110341507 . . Jom beli 😍 . . . www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 www.wasap.my/01110341507 . . #trustedsellermalaysia #sayajual #sandalmurah #kasutonlinemurah #kasutlawa #kasutmurahmalaysia #malaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualkasutmurah #artismalaysia #ootd #koleksi #viral #malaysiaonlineshop #kedaionline #kl #selangor #kasutcantik #kasutperempuan #sandalmalaysiamurah #dropshipping #bts #khaibahar #nana #sarawak #sabah #neelofa #blackpink


1commentNormal

#sayajual photo

💈FOR SALE 💈 Chums Reversible Jacket Condition : 95% Size : L Pit : 21.5” Length : 28” RM 65 siap pos SM | SS+RM10 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📲Call/ WhatsApp 013-9342858 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #preloved #bajubundle #bundle #bundlemurah #barangmurah #kasutbundle #kakibundle #lokalah #bundlemalaysia #bundlebranded #klkix #hypebeast #sayajual #sayajualmurah #vintage #vintagemalaysia #vintagetshirt #vintagedenim #skatemalaysia #streetwear #streetwearkl #japandesigner #japanstreetwear #supreme #suprememalaysia #jalanrajabot #jrb #japandenim #bundleonline #kakibundle


0commentNormal

#sayajual photo

👕 UNIQLO BASIC SWEATSHIRT SIZE S CONDITION 9/10 PRICE RM25 💯ORIGINAL DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR


1commentNormal

#sayajual photo

Di Jual cepat motor Alpha dengan harga 2 Jt nego untuk surat2nya lengkap + masih panjang lain2nya masih komplit ... Berminat bisa japri atau Dm saya ....... #jualan #jualmotor #sayajual #motorcycle #bekasi #klaten #kabarklaten #delanggu #jawa #jawatengah #klatenbersinar #infoklaten #infocegatansolo #infocegatansragen #infocegatanklaten #alpha #justinbieber #artistsoninstagram #ganjarpranowo #tribun #jawapos #jokowi #solopos #solo #solotravel #solopreneur #jelajahsolo


1commentNormal

#sayajual photo

Cantik sangat kan lacey edition ni mommies? 😍🥰😘 . . . . Autumnz - Maya Nursing Bra RM35 + postage rm8sm/rm12ss ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . A moulded and full support bra, Maya, is now becoming really popular with our customers. It has smooth, seamless cups that are moulded to help the bra discreet. Truly perfect for you as it offers you a seamless appearance under tight clothing . . It has one hand release clips for easy nursing while carrying baby. The full drop cup will encourage maximum skin-to-skin contact between mummy and baby. . All sizes come with 3 rows of hooks and eyes at the back - an added advantage for that extra bit of support and lift! . . #bra #sleepbra #sleepnursingbra #bramenyusutidur #bratidurmenyusu #bratidur #autumnz #autumnznursingbra #autumnznursingbramurah #nursingbra #nursingbramurah #basicbra #autumnzbasicbra #autumnzmalaysia #nursingbra #bramenyusu #sayajual #bazarpaknil #bramenyusumurah #nursingbramalaysia #bratiadabesi #bratiadadawai #nounderwiredbra #comfortbra


0commentNormal

Next Page