#sayajual

siap kek 4 tingkat untuk maria.. pelbagai jenis kek.dlm tu coffe red velvet vanila pandan semua jenis kek moist alhmdllh pkl 5 pagi baru siap buat😄 apa pun syukur #awinabakery #kualakangsardelivery #kualakangsar #codkualakangsar #mudah #kekviral #kekbajet #alhamdulillah #sayajual #sayajualkek #kekmurah #kekharijadi #viral #sayamasak #agendiperlukan #coklatleleh #coklatmoist #goodiebag #goodies #doorgiftkahwin #doorgirft


0💬Normal

Kepada yang nak COD perla coffee advance area #KL blh whatsapp saya laju2 🤗📲 . COD AREA KL🛍 🚝 SOGO 🚝KLCC 🚝 KL SENTRAL 🚝 PWTC 🚝SUNWAY VELOCITY 🚝 MY TOWN 🚝 KAMPUNG BARU . MANA2 STATION LRT pun boleh 🚝 . WHATSAPP 📱: +6017-5620672 . #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffee #perlachocolate #perlacapsule #perlaportion #perlaexclusive #perlaportion #perlacoffeelover #perlacoffemurah #perlaportion #perlacoffee3in1 #perlasusukambing #kopi #kopiputih #serbukmutiara #kopimutiara #kopisedap #bazaarpaknil #sayajual #kurus #kurusputih #perlacoffeebaru #perlacoffeeturbo #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusiveoriginal #perlacoffeeexclusivekl #perlacoffeeadvancekl


0💬Normal

siap kek 4 tingkat untuk maria.. pelbagai jenis kek.dlm tu coffe red velvet vanila pandan semua jenis kek moist alhmdllh pkl 5 pagi baru siap buat😄 apa pun syukur #awinabakery #kualakangsardelivery #kualakangsar #codkualakangsar #mudah #kekviral #kekbajet #alhamdulillah #sayajual #sayajualkek #kekmurah #kekharijadi #viral #sayamasak #agendiperlukan #coklatleleh #coklatmoist #goodiebag #goodies #doorgiftkahwin #doorgirft


0💬Normal

Berminat dengan tudung Nissa hijab?jom shopping online dengan tudung sarung cafe . . Kelebihan shopping dengan kami 👉Fast Response 👉Ada free gift untuk mana2 pelanggan yang simpan tag Nissa hijab 👉Free Membership 👉Harga Sama dengan HQ 👉semua koleksi Nissa hijab ready stock di tudung sarung cafe . . Sebarang pembelian ,click link on bio


1💬Normal

HOODIE NI KALAU KORANG PAKAI, CONFIRM RAMAI YANG JATUH HATI😜 ____________________________________________ ✨MEN & WOMEN CASUAL SWEATSHIRT✨ NEW DESIGN🔥 - 💵RM70. free postage semenanjung. ✔Pre-order 1-2 weeks.. ✔️Sabah & Sarawak + RM5 ✔Premium Quality (selesa pakai). ______________________________________________ . How to order? DM. Or WHATSAPP 01128059280 . . . #hoodiemurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #kasutmurahmalaysia #bomberjacketmurahmalaysia #sayajualtshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #sweatshirtmurahmalaysia #jualanmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bajuhipstermalaysia #tshirthipstermalaysia #shawlmurahmalaysia #hipstermalaysia #sayajualonlinemalaysia #casingmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #bajulawamalaysia #suprememurahmalaysia #instashopmalaysia #suprememalaysia #baranghipster #tshirthipster #sayajualtshirt #trustedsellermalaysia #patchesmurah #sayajualkasut #begmurahmalaysia #sayajualmalaysiamurah


0💬Normal

update #inner yang masih available buat masa ini. stok inner sentiasa berubah ya sebab warna akan sentiasa berubah selepas customers beli.jadi kena tengok kat pic latest yang kami update ok ❤️ . #inner viral no.1 Malaysia paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari. . ya..inilah yang awak perlukan 💖 inner yang melekap cantik terletak. 💖 inner yang tidak pekak. 💖 inner yang selesa ya ammat. 💖 inner yang tidak panas. . RM10 sahaja sehelai dapatkan segera sementara stok masih ada. whatsapp 0137241042 . #innerviral #innerbyfizacouture #snowcap #innerhantu #bazarpaknil #onlinebazar #sayajual #terapinstagram #shawl #innerneck #innerlembut #tudung #bawal #cantik #wanita #johor #uitm #utm #kolej #kolejkomuniti #politeknik #usm #cikgu #terapiinstagram #dramasangat #pasirgudang #sayajualinner


0💬Normal

✔️✔️AVAILABLE✔️✔️ . Biru hijo ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Adidas Super Light 🏷️Size 7.5uk 🏷️Made in Indonesia 🏷️Condition 9.3/10 🏷️Harga: RM160 sampai depan pintu rumah 🚒 🏷️COD Kota Bharu 📲Whatsapp 0105755788 untuk gambar lebih detail 😎👍 . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺 Tag member korang yang tengah mencari kasut ni 😘😘 . . . . #kasutmurah #adidasshoes #kasutbundle #kasutbundlemurah #kasutbundleadidas #kasutbundle #adidasmy #adiporn #adidasoriginal #adimalaysia #sayajual #sayajualmurah


0💬Normal

*YEAR END SALE SPECIAL PRICE* 2 - 15 December 2019 _ RM49 = RM41.65 _ RM59 = RM47.20 _ RM69 = RM58.65 _ RM89 = RM66.75 _ RM92.90 = RM69.67 •include hardbox _ RM119 = RM83.30 •include hardbox _ Ws 017 6397 296 or click link in bio ❤ _ #sale #yearendsale #printedbawal #printedshawl #tudungprinted #sayajualtudung #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #wideshawlprinted #duckscarvestoletgo #sofearosetoletgo #arianipreloved #bawalbidang50 #shawlbercorak #bawalbidang55 #bawalbidang45 #dianashawls #teamds #bnr #dsbnr #fifarasol #bawallabuh #saletudung


0💬Normal

*YEAR END SALE SPECIAL PRICE* 2 - 15 December 2019 _ RM49 = RM41.65 _ RM59 = RM47.20 _ RM69 = RM58.65 _ RM89 = RM66.75 _ RM92.90 = RM69.67 •include hardbox _ RM119 = RM83.30 •include hardbox _ Ws 017 6397 296 or click link in bio ❤ _ #sale #yearendsale #printedbawal #printedshawl #tudungprinted #sayajualtudung #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #wideshawlprinted #duckscarvestoletgo #sofearosetoletgo #arianipreloved #bawalbidang50 #shawlbercorak #bawalbidang55 #bawalbidang45 #dianashawls #teamds #bnr #dsbnr #fifarasol #bawallabuh #saletudung


0💬Normal

Wow Eight Services... salah satu cabang jenama daripada perniagaan Wow Eight [ 002163676 - A ]. Menumpukan kepada industri perkhidmatan & kontrak perkhidmatan. Sila layari laman sesawang kami di ~ https://wow8services.blogspot.com/?m=0 ... untuk melihat senaraian produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh cabang jenama daripada perniagaan kami. Anda dialukan untuk melayari laman sesawang utama perniagaan kami untuk lebih banyak info & tawaran daripada pihak kami... terima kasih... Wow Eight Biz Web https://wow8biz.blogspot.com/?m=0 Sila klik pautan di bawah untuk menyertai kumpulan WhatsApp info kami. Wow Eight Services WA https://chat.whatsapp.com/Kqb7TuJyxL3AMEW4kSaZeh Wow Eight Biz WA https://chat.whatsapp.com/BGKWpbf8CbDDJX4HmbE6GH Like / Follow / Subscribe / Share ( Suka / Ikuti / Langgan / Kongsi ) FB ~ https://www.facebook.com/wow8biz/ TW ~ https://twitter.com/@wow8gangz/ IG ~ https://instagram.com/wow8gangz/ TG ~ https://t.me/wow8gangz/ Sebarang pertanyaan, cadangan atau apa jua maklumbalas... anda boleh terus mengirimkan mesej WhatsApp kepada kami dengan klik di pautan di bawah ini... Wow Eight WhatsApp Biz https://wa.me/60187861238 #WowEight #Wow8 #Wow8Biz #Wow8Gangz #Wow8Zone #WowEightBiz #WowEightGangz #WowEightZone #Wow8Services #WowEightServices #SayaJual #MalaysiaOnlineShop #JomBeli #VisitMyIG #BazarPakNil #ZizanMall #InstaShop #IGShop #Shopping #OnlineShopping #MoodRepublik #Service #Perkhidmatan #Khidmat #Contract #Kontrak #Love #InstaGood #Malaysia #Indonesia


0💬Normal

Terima kasih kerana memilih Spicy Salted Egg Cornflakes sebagai snek harian anda. . Kami sentiasa bersedia untuk menerima anda menjadi sebahagian daripada keluarga Aductive kami.. Yang mencari bisnes tambahan ataupun baru nak mulakan bisnes, jangan malu jangan segan, terus je contact kami 😉 . Kepada yang belum pernah merasai keenakkan Spicy Salted Egg Cornflakes yang sebenar, boleh cari agent kami yang berhampiran dengan anda atau pm/dm page/ig kami terus okay 😘 . #coverup #teamcoverup #coverupresources #coverupfighter #rezekiglobal #saltedegg #cornflakes #spicysaltedeggcornflakes #spicysaltedaeggofficial #agentwanted #sayajual #sayajualmurah #food #foodporn #instafood #makan #makanan #kerepek #kudapkudap #viral #trending #murah #meletop #aducktive #instafamous #makanansehat #makananenak #makanmakan #makan #agent #corn


0💬Normal

Antara kandungan di dalam annona coffee ini hanya ada: -Ekstrak daun durian belanda -Ekstrak buah durian belanda -Susu tanpa lemak -Gula perang dan kopi saja Di dalam annona coffee kita tak guna bahan2 yg terlarang atau ubat kuat..kita hanya guna khasiat dari buah durian belanda saja, antara khasiat buah durian belanda baik utk merawat penyakit serta menjaga kesihatan kita antara: ✔sakit sendi? ✔gout? ✔darah tinggi? ✔kolestrol tinggi? ✔Mengawal kandungan gula dalam badan ✔Meningkat tenaga dan daya tahan ✔Baik utk jantung dan cegah kerosakan saraf ✔Merawat buasir ✔Melegakan sembelit ✔Berkesan melegakan sakit belakang ✔Memberi kita tidur dengan lena ✔Membunuh parasit dalam badan ✔Merawat ulser mulut ✔Merawat deman . Saya nak sarankan agar try produk ni dan amalkan minumnya dgn izin allah apa yg kita niat akan dikabulkan olehnya #annonacoffee Sebab produk ni sangat bagus untuk masalah2 diatas . Nak order? tekan link dekat bio www.wasap.my/60104012893 . #annonacoffee #annona #coffee #coffeelover #ilovecoffee #sihat #igermalaysia #supportlocal #localmalaysia #azfadz #azfadzempire #azfadzempiretrading #malaysiaboleh #bazaarpaknil #durianbelanda #buahdurianbelanda #buahajaib #cegahcancer #cancerisbad #saynotocancer #loveyourself #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #coffeemalaysia #lokalah #naylalipmatte


0💬Normal

Fuschia Pink + awning Black . . Saiz: Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun) . Ukuran: Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci Saiz 1... RM23 Saiz 2... RM27 Saiz 3... RM31 . . Wasap kami 011-11188845 utk tempahan 😊😊 . . * Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display . . #tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd


0💬Normal

🌹 HANDSOCK QASEH 🌹 #handsockringqaseh 👉 Design yang simple. 👉 Terdapat 10 warna yang mudah digayakan. 👉 Mempunyai saiz S, M & L. 👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan. 👉 Kemasan jahitan cincin yang berkualiti. 👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock. 👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana. 👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. ... 💝 Saiz S & M RM15.00 sepasang. 💝 Saiz L RM17.00 sepasang ... ❗️Tidak termasuk postage❗️ === Untuk Order WA📲0146863203 WA📲0146863203 WA📲0146863203 ATAU KLIK LINK DI BIO @fatimshopp #handshockmurah #handshock #handshockrenda #handshockmaira #handshockmalaysia #pakaianwanita #jommenutupaurat #sayajual #handsockviral #handshocklembut #viral #sold #caratutupaurat #jombeli#bajukurung #fatimafeedback #bajukurungprinted #bajukurungkedah #bajukurungmurah #raya2019 #TeamTehaRahman #jubah #jubah #bajukurungmoden #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmurah #bajukurung #bajumurah #pakaianmuslimah #muslimahfashion #erridadropship


0💬Normal

Dalam byk2 kek, Kek ape paling jahat? Mesti lah, DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC). Nama pun 'devil' kan, 💖🌹 . Kek ni jahat sbb bila mkn, Korg xleh berhenti tau, Dfcc no cheese ni, Sesuai sgt utk antu choc, & yg tak makan cheese. 🥰🥰🥰 . Rm35 Rm35 Rm35 . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR . 💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan) Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃 . ✅ WhatsApp: 019-2952364 . #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery #deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #combodahsyat #mamasablovers #


0💬Normal

european romantic candle cup. Material : glass mosaic. Set of 3 RM 69. . . *2x installment. * Pre order (ETA 2-4 weeks). * All items from overseas. ✈️ * 50% deposit required. . Whatsapp to order, 016-2068484. . #scandinavianhome #scandiinterior #scandinavianstyle #scandinavianmodern #homedecormalaysia #minimalistdecor #interiordecor #malaysiadeco #ikea #homedecor #homedecoridea #ikeadecor #ikeastyle #homedecormurah #interiormalaysia #interior #scandinavian #nordic #sayajual #homedesign #dekormurah #dekorasirumah #ikeamalaysia #personalshopperchina #candlecup #pasuhiasan #tempatlilin


0💬Normal

european romantic candle cup. Material : glass mosaic. Set of 3 RM 69. . . *2x installment. * Pre order (ETA 2-4 weeks). * All items from overseas. ✈️ * 50% deposit required. . Whatsapp to order, 016-2068484. . #scandinavianhome #scandiinterior #scandinavianstyle #scandinavianmodern #homedecormalaysia #minimalistdecor #interiordecor #malaysiadeco #ikea #homedecor #homedecoridea #ikeadecor #ikeastyle #homedecormurah #interiormalaysia #interior #scandinavian #nordic #sayajual #homedesign #dekormurah #dekorasirumah #ikeamalaysia #personalshopperchina #candlecup #pasuhiasan #tempatlilin


0💬Normal

siap kek 4 tingkat untuk maria.. pelbagai jenis kek.dlm tu coffe red velvet vanila pandan semua jenis kek moist alhmdllh pkl 5 pagi baru siap buat😄 apa pun syukur #awinabakery #kualakangsardelivery #kualakangsar #codkualakangsar #mudah #kekviral #kekbajet #alhamdulillah #sayajual #sayajualkek #kekmurah #kekharijadi #viral #sayamasak #agendiperlukan #coklatleleh #coklatmoist #goodiebag #goodies #doorgiftkahwin #doorgirft


0💬Normal

ADIDAS ULTRABOOST HIGHEST QUALITY SIZE 35-45 HI gaiss, JOM tempah Kasut dari Sneaker_smartshoes 👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟 ============================== KELEBIHAN MEMBELI DENGAN KAMI ============================== ✅ Kami sediakan free penghantaran seluruh Malaysia. Jimat takk??👍 ✅ Kasut kami semua Berkualiti tinggi (HIGHEST QUALITY).💯💯 ✅ Kami sediakan free gift untuk setiap pembelian. ✅ Kami mempunyai lebih 1++ pilihan model kasut. ✅ Harga kami lebih murah daripada Kedai//butik//pasaran.💵💵💵💰 ▶️ TUNGGGU APA LAGI???, Jom TEMPAH dan pakai kasut baru,kasut idaman dan bergaya sempena hujung tahun ni. ▶️ Buat apa beli kasut beratus-ratus sedangkan anda boleh beli dengan harga yang murah tetapi dengan KUALITI yang sama.Jadi pembeli yang BIJAK 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 UNTUK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN, PM ATAU WHATSAPP KAMI DI LINK INI wa.me/60186612568 (0186612568) #kasutmurah #kasutmalaysia #kasut #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutsukan #trustedseller ##murah ##malaysiaonlineshop #sneakers #sayajual #shoes #sneakermurahmalaysia #kasutberkualiti #kasutcantik #kasutonline #tipskasut #kasutwanita #kasutsukanmalaysia #bolasepak #kualititerbaik #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #sukanmalaysia


0💬Normal

PAKAI SIKIT JER DAH NAMPAK HALUS . Alhamdulillah, ramai teruja dengan Meeracle Face Foundation ni. Memang lain dari yang lain. . Meeracle sentiasa berusaha untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi seiring dengan namanya yang penuh kejutan dan semestinya memberikan impak 'miracle' pada pengguna setianya 😍 . Jom tampil cantik beseri dimata yang tersayang ! . DM wakil jualan kami segera untuk milikinya. (Lihat Komen) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #assalammualaikum #alhamdulillah #surirumahbergaji #surirumah #syukuralhamdulillah #meeracle #TeamMEERACLEzz #meeraclecodjb #meeraclestokisjb #bajubaby #bajukurung #barangbaby #terapiinstagram #nakbebel #nakkurus #NakPickupline #igreviewmalaysia #igersmy #meeracleoriginal #sayajual #bazarpaknil #carahilangkanjerawat #carahilangkanparut #foundationmurah #foundationmeeracle #foundationmalaysia


0💬Normal

READYSTOCK ❤️ Hi, selamat pagi gaisss 👋 ninn diaa ada barang baek yang admin nak mention kat korang ni 🤩 . Waistbag "VIBRAS" yang tengah meletop letop dipasaran sekarang ni 🆕 . Admin ada buat READYSTOCK, tapi tak banyak tauu. Siapa cepat dia dapat ok 💯‼️ . Nak order?? Click jee link dibio ⬆️ . #firststepshopper #fss #streetfashion #kasut #kasutmurah #kasutviral #kasutsukan #malaysia #murah #kasutmalaysia #kasutlelaki #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #sneakers #sneakersmurah #kasutraya #kasutlawa #kasutperempuan #kasutjalan #sayajualkasut #kasutonline #sayajual #shoes #sneakersmalaysia #kasutbundle #like #kasutcopyori #kasutsukanmurah #trustedseller


0💬Normal

NAK HANDBAG FREE? JOM LIKE & KOMEN SETIAP GAMBAR.. KAMI AKAN BAGI UTK FOLLOWER YG PALING AKTIF SETIAP BULAN RM35 FREE POS SEM RM40 FREE POS SS WHATSAPP 0194605490 Materials: PU Size: 24cm (L) x 15.5cm (H) x 5.5cm (W)


5💬Normal

YES! Set cadar 6 in 1‼️ 😍 Warna tidak luntur 😍 100% cotton 😍 Tidak panas dan lembut. . Isi kandungan 👇🏼 🌷 1 Cadar fitted 🌷 1 Comforter tebal 🌷 2 Sarung bantal petak . 🌷 2 Sarung bantal peluk. . Queen/king . Rm 80 sm / rm90 ss inc postage . Klik di bio untuk order! ‼️‼️ #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcantik #cadaraizhuo #sayajualcadar #thecadar #sayajual #bazaarpaknil #comfortertebal #cadarcottonmurah #decorumah #decobilik #biliktidur #inspirasi #dekorasi #jimat #dekorasirumah #ikealover #raikan2019 #fattzura #mirafilzah #ctdk #ajl33 #emmamaembong


0💬Normal

YES! Set cadar 6 in 1‼️ 😍 Warna tidak luntur 😍 100% cotton 😍 Tidak panas dan lembut. . Isi kandungan 👇🏼 🌷 1 Cadar fitted 🌷 1 Comforter tebal 🌷 2 Sarung bantal petak . 🌷 2 Sarung bantal peluk. . Queen/king . Rm 80 sm / rm90 ss inc postage . Klik di bio untuk order! ‼️‼️ #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcantik #cadaraizhuo #sayajualcadar #thecadar #sayajual #bazaarpaknil #comfortertebal #cadarcottonmurah #decorumah #decobilik #biliktidur #inspirasi #dekorasi #jimat #dekorasirumah #ikealover #raikan2019 #fattzura #mirafilzah #ctdk #ajl33 #emmamaembong


0💬Normal

YES! Set cadar 6 in 1‼️ 😍 Warna tidak luntur 😍 100% cotton 😍 Tidak panas dan lembut. . Isi kandungan 👇🏼 🌷 1 Cadar fitted 🌷 1 Comforter tebal 🌷 2 Sarung bantal petak . 🌷 2 Sarung bantal peluk. . Queen/king . Rm 80 sm / rm90 ss inc postage . Klik di bio untuk order! ‼️‼️ #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcantik #cadaraizhuo #sayajualcadar #thecadar #sayajual #bazaarpaknil #comfortertebal #cadarcottonmurah #decorumah #decobilik #biliktidur #inspirasi #dekorasi #jimat #dekorasirumah #ikealover #raikan2019 #fattzura #mirafilzah #ctdk #ajl33 #emmamaembong


0💬Normal

Lysa ada create group (Geng Singkir Sembelit) di Facebook group,ada salah sorang member di situ share mengenai pengalaman dia sepanjang pregnant dimana dia pernah terkena sembelit beberapa kali. . Buah Naga ini lah yang banyak bantu dia atasi masalah #sembelit as you guys know , buah naga ini memang banyak2 khasiat harga sekilo buah naga bergantung pada musim. Kalau memang musim buah naga harga boleh dapat murah sikit, kalau bukan kadang boleh sampai RM18 sekilo utk area sabah. . So bagi siapa2 yang ada kebun sendiri , baik tanamlah poko buah naga. . Memang banyak khasiat. . . https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ . . Ig : @lysavits . . #houseoflysavitashop #lysavitashop #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekudat #pengedarshakleekolombong #pengedarshakleeinanam #pengedarshakleepenampang #pengedarshakleekotakinabalu #shakleekudat #shakleeinanam #shakleekolombong #shakleepenampang #shakleemenggatal #shakleekotakinabalu #sayajual #sayajualvitamin #shaklee #shakleeeffect #kecantikan #jerawat #collagenpowdershaklee #blogger #bloggermalaysia #healthylifestyle #collagen


0💬Normal

DFCC by Mamasab Bakery 🌹 . Si gojes hitam manis paling TOP dekat mamasab Bakery 💖 . Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥 . Lapisan pertama ada salted caramel , nutella & bunga coklat ganache 🌹😍 Harga pun RM35 jeerrr❗ . Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤 . 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR . 💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan) Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃 . ✅ WhatsApp: 019-2952364 . #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery #deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #huluselangor #mamasablovers


0💬Normal

Selamat pagi. Lama tak beramah mesra kat ig ni. Semoga kita semua diberikan kesihatan dan rezeki yang berpanjangan. Jangan lupa sedekah doa untuk kedua ibu bapa. Rasanya kita nak update balik corak yang best2 sebab lagi macam dapat sambutan. Ada yang suka tak? Kalau suka jom follow ig ni 😚 Harga masih dalam dec special. Klik link kat atas untuk order 🤗 #bantalkepala #sayajual #kabugeboo


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Welcoming our newest Call of Duty Recruit @_skrimp . . . . . Code "Nizio" @fatalgrips  Code "Nizio" @therogueenergy  Fortnite Support a Creator: Nizio Offical Nizio Team Merch Link In Bio


3💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

“Kita mmg tak main topping cair2, nipis2 & sejemput2. Kalau nak bagi biar paduuu tu yg org order seminggu 3 kali tuu.” . . sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan kek Devil Food Chocolate (DFCC) ni tau 😋.. . . Coklat dia sama tebal dengan kek. Dah la dark coklat pulak tu, lepastu kena pulak drizzle dengan nutella dan caramel sekali. Fulamakkk! Confirm confirm lah padu kan rasa dia. . . Harga pun murah je. RM75. Kalau nak topup dgn buah strawberries... atau nak custom size besar sikit, pun tak ada masalah tau guys. Ok lah, nak pergi tenang kan diri sat. Tengok gambar2 meleleh atas ni, terus berbunyi perut 🤣. . . Oh yer... Kalau minat nak tanya-tanya pasal kek coklat ni? Click je link wasap bawah ni k. . » wasap.my/60192952364/Saya+Nak+DFCC #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery #deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #combodahsyat #mamasablovers #kekhantaran #kekkahwin #kektunang


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

JACKET ADIDAS LOGO JAHIT SULAM PIT: 23.5" LABUH: 27.5" BADAN L BOLEH PAKAI CONDITION TERBAEK BARANG BUNDLE TERPILIH SERIUS BUYER WASSUP 0173570019 RM89 POS SEMENANJUNG TRUSTED SELLER!!! INSTAGRAM @rudybundle mudah.my/rudy-bundle #bundle#bundlemalaysia#uum#pahang#sayajualmurah#sayajualonline#bundles#sweater#sweatermurah#unikl#johor#sayajual#uitm#melaka#utm#trustedseller#ukm#kualalumpur#putrajaya#yamaha#kotabharu#um#kl#jaketmurah#usm#jaketjualan#kelantan#malaysia#terengganu#berniagaonline


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

#Repost @mamasab.bakeryofficial @download.ins --- Si dia merajuk?! 😱 Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇 . DFCC Double Deck Penuh dengan rasa coklat premium, cream cheese yang lembut 🌹😍 . Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini, Pasti hati si dia akan cair, Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍 . DFCC Double Deck 😍😍 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘 . 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR . 💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan) Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃 . ✅ WhatsApp: 019-2952364 . #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery #deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #mamasablovers #kekhantaran #kektunang


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Coach 26146 . RM550 only! . 💯% Authentic 📫 FREE postage entire Msia . PRE-ORDER!! 📮ETA Msia within 2-5 weeks . PLACE UR ORDER NOW!! 🤗 PLACE UR ORDER NOW!! 🤗 PLACE UR ORDER NOW!! 🤗 . W.A FOR FAST REPLY 0195729875 #coachmalaysia #coachhandbagmalaysia #coachlovermalaysia #coachsale #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualcoach #bagcoachmurahmalaysia #bazarpaknil #mksale #trending #authentic #sayajual #originalcoach #bazaaronline #coachbyintan


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

#setkecantikanshaklee Challenge Accepted! Don’t Worry just amalkan Set Kecantikan Shaklee during your wedding / Or event2 perayaan seperti Christmas no worries ladies masih sempat tambahkan aura dan seri ✨. . (Klik Link On My Bio utk IG or DM). . https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ . . Ig : @lysavits . . #houseoflysavitashop #lysavitashop #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekudat #pengedarshakleekolombong #pengedarshakleeinanam #pengedarshakleepenampang #pengedarshakleekotakinabalu #shakleekudat #shakleeinanam #shakleekolombong #shakleepenampang #shakleemenggatal #shakleekotakinabalu #sayajual #sayajualvitamin #shaklee #shakleeeffect #kecantikan #jerawat #collagenpowdershaklee #blogger #bloggermalaysia #healthylifestyle #collagen


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

Coach 76628 . RM500 only! . 💯% Authentic 📫 FREE postage entire Msia . PRE-ORDER!! 📮ETA Msia within 2-5 weeks . PLACE UR ORDER NOW!! 🤗 PLACE UR ORDER NOW!! 🤗 PLACE UR ORDER NOW!! 🤗 . W.A FOR FAST REPLY 0195729875 #coachmalaysia #coachhandbagmalaysia #coachlovermalaysia #coachsale #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualcoach #bagcoachmurahmalaysia #bazarpaknil #mksale #trending #authentic #sayajual #originalcoach #bazaaronline #coachbyintan


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

#setkecantikanshaklee Challenge Accepted! Don’t Worry just amalkan Set Kecantikan Shaklee during your wedding / Or event2 perayaan seperti Christmas no worries ladies masih sempat tambahkan aura dan seri ✨. . (Klik Link On My Bio utk IG or DM). . https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ https://lysavitashop.wasap.my/ . . Ig : @lysavits . . #houseoflysavitashop #lysavitashop #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekudat #pengedarshakleekolombong #pengedarshakleeinanam #pengedarshakleepenampang #pengedarshakleekotakinabalu #shakleekudat #shakleeinanam #shakleekolombong #shakleepenampang #shakleemenggatal #shakleekotakinabalu #sayajual #sayajualvitamin #shaklee #shakleeeffect #kecantikan #jerawat #collagenpowdershaklee #blogger #bloggermalaysia #healthylifestyle #collagen


0💬Normal

Preoder Handbag/Shoes/Belt👜👜 🔹️OPEN ORDER DIRECT FACTORY✈ 🔹️10-14DAYS ARRIVALS 🔹️PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL  LEATHER 🔹️COMPLETE SET BOX  DUSTBAG  CARD 🔹️INSTALLMENT 2X 🔹️DEPOSIT 🔹️WHATSAPP  0179406568 🔹️INSTAGRAM medina_handbagz #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #jomfollow #premiumqualityhandbags #luxurybag #shopping #sale #handbagbrandedmurah #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #fashion #onlineshopping #installment #girl


0💬Normal

JACKET HOODIE PARALYSER POKET ZIP HADAPAN PIT: 23.5" LABUH: 28.5" BADAN XL BOLEH PAKAI CONDITION TERBAEK BARANG BUNDLE TERPILIH SERIUS BUYER WASSUP 0173570019 RM79 POS SEMENANJUNG TRUSTED SELLER!!! INSTAGRAM @rudybundle mudah.my/rudy-bundle #bundle#bundlemalaysia#uum#pahang#sayajualmurah#sayajualonline#bundles#sweater#sweatermurah#unikl#johor#sayajual#uitm#melaka#utm#trustedseller#ukm#kualalumpur#putrajaya#yamaha#kotabharu#um#kl#jaketmurah#usm#jaketjualan#kelantan#malaysia#terengganu#berniagaonline


0💬Normal

Next Page