#rayarayaraya

#rayarayaraya Permintaan👸 ..kena buatla


3💬Normal

Majlis Manisnya Lebaran LPP Pahang 2019. #rayarayaraya #sukesuke #ksklpppahang #21syawal


2💬Normal

Sambutan raya in the office today. Tahun ni kita recycle j pakai baju tahun2 lepas. Nasib baikla muat. Bila lagi nak melaram 💃🏻 #ontuesdaywewearpink #rayabesederhana #raya #rayarayaraya #rayasederhana #shrmzb #emelbymelindalooi #emelbymelindalooi #bebeautifulyou #perutkenyanghatisenang


0💬Normal

5 simple steps is all you need for a flawless Makeup Base.‬ ‪step 1 👉🏻 Primer‬ ‪step 2 👉🏻 Foundation‬ ‪step 3 👉🏻 pressed powder‬ ‪step 4 👉🏻 Finishing spray ‬ ‪step 5 👉🏻 lipstick‬ ‪mudah kan?Dah boleh tutup kulit kusam dengan hanya 5 item ni 😉 ‪Simple ✅‬ ‪Easy ✅‬ ‪Save time ✅‬ ‪Worth ✅ Nak harga promo kannnn 📌FOR MORE INFO & FAST RESPONSE 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

Terima kasih my fren @linazainudin for the hospitality (raya mode going 💪🏼 😂). Susah2 je susun balang kuih raya tu buat props kita bergambar🤣 #rayarayaraya #rayakansebulan #exsimedarbycolleague


0💬Normal

Semalam punya citer.. Cikgu masih mood raya students ajak main bowling 🎳.. Camnilah gayanya.. Jgn kecam teacher tau.. 😅 @aslinatoha . . . . #eidmubarak #syawal2019 #teacherfun #withmystudents #bowlingraya #rayarayaraya


1💬Normal

Friendship goals🖤 p/s: ade lgi yg tkde sbb bestie I pemalu orangnye. • • #partnerinpain #since2017 #rayarayaraya #versionraya #rayakansebulan


0💬Normal

Morning🎉🎉 bagi yang tertanya tanya tentang promo June tu, still ade ye... Nak harga promo tapi nak cuba produk yang dah berada dipasaran dunia selama 55tahun❓ Nak tau lagi detail tentang produk2 MaryKay yg bertaraf antarabangsa kann🥰 Perlukan perunding kecantikan macam Haida🤗 📌FOR MORE INFO & FAST RESPONSE 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

Morning🎉🎉 bagi yang tertanya tanya tentang promo June tu, still ade ye... Nak harga promo tapi nak cuba produk yang dah berada dipasaran dunia selama 55tahun❓ Perlukan perunding kecantikan macam Haida🤗 Nak tau lagi detail tentang produk2 Marykay yg bertaraf antarabangsa kann🥰 📌FOR MORE INFO & FAST RESPONSE 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

Senyum adalah lengkuk yg bisa meluruskan banyak hal ❤. Edit by; @ansnrfzh_ Ty ❤ . . . . post balik, tdi ada orng sruh delete #kreatif #editphoto #edits #editpro #kikichallenge #picture #beatyfulpicture #tiktok #famous #fansclub #viral #cutepictures #saya #aku #rayarayaraya #lawa #girls #girlsonly #bestfriendgoals #bestie #indah #lucu #cantik


0💬Normal

Cerita semalam. #rayarayaraya


2💬Normal

Ni gaya kedua..hehee... #shahrulmeldeanjunior #ngantuk #rayarayaraya


0💬Normal

Pengshannn.... Beraye sampai K.Pilah kite hr ni...mcm2 Gaya dah kite buat time tido.. 🤭🤭 #panaslitlit #shahrulmeldeanjunior #rayarayaraya


0💬Normal

Haiii, esok nak submit order... Yang nak order boleh wasap Haida, nak bagi diskaun ni🤗 Nak cari skincare dengan harga bajet tapi produk yang dah berada dipasaran dunia selama 55tahun❓ Nak rawat kulit dengan selamat dan berkesan❓ Perlukan perunding kecantikan macam Haida🤗 Jom dapatkan skincare bajet dan boleh menyelesaikan masalah kulit dgn sihat dan cantik....bayar sekali untuk kegunaan 6bulan-8bulan👍 Betul2 jimat tau... 📌FOR MORE INFO & FAST RESPONSE 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

Haiii, esok nak submit order... Yang nak order boleh wasap Haida, nak bagi diskaun ni🤗 Nak cari skincare dengan harga bajet tapi produk yang dah berada dipasaran dunia selama 55tahun❓ Nak rawat kulit dengan selamat dan berkesan❓ Perlukan perunding kecantikan macam Haida🤗 Jom dapatkan skincare bajet dan boleh menyelesaikan masalah kulit dgn sihat dan cantik....bayar sekali untuk kegunaan 6bulan-8bulan👍 Betul2 jimat tau... 📌FOR MORE INFO & FAST RESPONSE 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

Semalam punyer cerita..tq kak zah sudi jemput kiteowg gi umah..😍😘 #feldapemanis2 #rayarayaraya


0💬Normal

💚Cleanser Mary Kay💚 👉🏻Setiap satu fungsi nya berbeza 💝Cleanser Botanical Effect untuk sihatkan kulit wajah dari bahan kimia produk yg terdahulu. 💝Cleanser Botanical Effect EVO untuk remaja,buang segala minyak2 di kulit wajah 💝Cleanser Melacep untuk cerahkan kulit wajah. 💝Cleanser Timewise 3D untuk hilangkan garis2 kedutan kerana bersifat anti aging,boleh mencerah,buang sel kulit mati dan menyegarkan kulit wajah 💝Cleanser Timewise Repair Plus untuk hilangkan garis2 kedutan,angkat semula kulit wajah yang jatuh mengeleber dan juga dapat mengecik kan pores 👍👍 💝Cleanser MK Men untuk abang2 anda yang mempunyai kulit yang berminyak.Menghilangkan minyak yang berlebihan. Jadi jangan pening kepala,tengok banyak jenis cleanser Mary Kay.. Setiap satu ada fungsi dan mengikut ke sesuaian 📌FOR MORE INFO & FAST RESPONSE 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

💚Cleanser Mary Kay💚 👉🏻Setiap satu fungsi nya berbeza 💝Cleanser Botanical Effect untuk sihatkan kulit wajah dari bahan kimia produk yg terdahulu. 💝Cleanser Botanical Effect EVO untuk remaja,buang segala minyak2 di kulit wajah 💝Cleanser Melacep untuk cerahkan kulit wajah. 💝Cleanser Timewise 3D untuk hilangkan garis2 kedutan kerana bersifat anti aging,boleh mencerah,buang sel kulit mati dan menyegarkan kulit wajah 💝Cleanser Timewise Repair Plus untuk hilangkan garis2 kedutan,angkat semula kulit wajah yang jatuh mengeleber dan juga dapat mengecik kan pores 👍👍 💝Cleanser MK Men untuk abang2 anda yang mempunyai kulit yang berminyak.Menghilangkan minyak yang berlebihan. Jadi jangan pening kepala,tengok banyak jenis cleanser Mary Kay.. Setiap satu ada fungsi dan mengikut ke sesuaian 📌FOR MORE INFO & FAST RESPONSE 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

BERUMUR TAMPAK MUDA ATAU MUDA TAMPAK BERUMUR? Awak pilih nak mana satu 😍 Marykay ni very good product tau ! Cuma kena sabar dan terus pakai je...baru akan nampak hasilnya nanti 😍😍 . Nak pakai marykay ni Haida boleh bantu..jangan risau ☺ bajet boleh adjust 😘 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


1💬Normal

BERUMUR TAMPAK MUDA ATAU MUDA TAMPAK BERUMUR? Awak pilih nak mana satu 😍 Marykay ni very good product tau ! Cuma kena sabar dan terus pakai je...baru akan nampak hasilnya nanti 😍😍 . Nak pakai marykay ni Haida boleh bantu..jangan risau ☺ bajet boleh adjust 😘 📳Haida Beauty Consultant With 💓 www.wasap.my/601161220252/marykay Free scan kulit‼️ Free consultation‼️ Free skincare class‼️ Free gift for selected item & limited edition‼️ Career opportunity with Mary Kay‼️ Road to healthy skin‼️ #MaryKayMalaysia #MaryKaySubangJaya #MaryKayUSJ #MaryKayprodukantarabangsa #top5globalskincarebrand #55tahundipasarandunia #diperakuiolehKKM #jomgojesjanganmengata #skincareismypassion #rayarayaraya #skincaresihatselamatcantik #enhanceyournaturalbeauty #kerjayamarykay #healthyskinhealthylife #top3colourcosmeticsbrand #marykaycareer #2ndbiggestmarketmarykayasiapacific #7thbiggestmarketmarykayworld #roadtohealthyskin #freescankulit #freeskincareclass #freebeautyclass #skinvigoratecleansingbrushmarykay


0💬Normal

lil tb🌼 . . Happy eid mubarak💚 #rayakansebulan #rayasakan #shrafmzb #rayaraye #rayarayaraya #eidselfie #raya2k19


0💬Normal

#rayarayaraya ✌️✌️


0💬Normal

Terima kasih my #cousin jemput datang open house makcik awak 😁 . #family #aidilfitri #raya #raya2019 #rayarayaraya #syukurselalu #alhamdulillah #sepupu


1💬Normal

Raya kn sebulan..😁 . . . #rayaootd #raya2k19 #makan2 #rayarayaraya


3💬Normal

Keluarga besar Awang Haji Ibrahim, Riang Ria Aidilfitri😍😘💖, setup simple deco for HAZA Familia Love😍😘💖 #alhamdulillah #rezekiallah #eidmubarak #boothofhappiness #foodieslove #laksanyaman #makanmakanmakan #rayarayaraya #lovelovelove


0💬Normal

Tq for coming to our humble & little house 🥰🥰 #syawal2019 #rayarayaraya #thankyou


1💬Normal

Tq for coming to our humble & little house 🥰🥰 #syawal2019 #rayarayaraya #thankyou


2💬Normal

Riang ria breakfast raya!Seronok betul jumpa teman2 sekampung 🤭🤭🤭.Tq kak Eira & Kak Aida amik gambar cantek2.Jumpa lagi ..insyaAllah 💖💖💖💖.Terima kasih kak Ana..jemputan open house breakfast.Sedap2 makanan 😍😍😍😍 #rayarayaraya#openhouse #makanmakanraya


2💬Normal

Jalan raya lagi dan lagi #rayarayaraya #aidilfitri #semogasihat


2💬Normal

22hb Jun 2019 #rayarayaraya #kgbanggolpasir


3💬Normal

Thank you for coming #rayarayaraya#


1💬Normal

Raya umah @mohdyunusismail Tqtq💕💕😘 #rakonrinasss #rayarayaraya #aswarian


0💬Normal

Malas tag,matraye . . . RAYA kan sebulan bukan 7 hari #teamrayasandakan #rayarayaraya #3amanah #rayaindah #matraye


1💬Normal

Black is the new black 🖤🖤🖤🖤🖤Raya mana arini? Drive safe, selamat menempuh traffic jammed . #raya #ootdraya #jovianrtw #jovianmandagie #rayalagi #petronasopenhouse #klcc #klccpark #klcctwintower #rayarayaraya #blackisthenewblack


4💬Normal

Tiada Peganti #family #rayarayaraya


0💬Normal

Puteri2 Along n my kakak ipar....dlu penah tggl di Rawang dlm 2 ke 3 thn macam tu...kecik2 lg diorg waktu itu, but now they are big gurl!! I wish n pray for your success in your journey...still long way to go gurls but always believe in yourself on whatever you do... #mynieces #cucuhjsarip #rayakansebulan #rayarayaraya #syawal1440h


7💬Normal

Sambutan Hari Raya Aidilfitri . Jom makan daging sampai lebam !!! #Rayarayaraya


0💬Normal

Working with Hubby Love at Tutong, 😍😘💙 rental of PA System & Karaoke #alhamdulillah #rezekiallah #karaoke #rentalpasystem #tutong #rayarayaraya #eidmubarak2019


0💬Normal

Mat ri ye. 4buah rumah beraya today. Alhamdulillah. . #selagibolehraya #posingsebelahpokok #aidilfitri #teammerah #rayarayaraya


3💬Normal

Masih dihari raya kan? 😁 hehe~ happy 18 eid mubarak gais!!! 😘😘 maaf zahir dan batin #18syawal #rayarayaraya #setulusikhlas #masihberaya


0💬Normal

Open house neighbour kk rose,,posing sikit port bwh tangga #rayarayaraya #makansoto


0💬Normal

bandmates beraya ! 🤟🏽 #converse #rayarayaraya


1💬Normal

harini kita beraya rumah @eynnaeyppul terima kasih tuan rumah semua sedap 😋#rayarayaraya #teammakmalgenetik


3💬Normal

They're my childrens....I hv 14 nieces n 3 nephews but 5 of them was not joining. The eldest niece is 25yrso n the youngest is 2 yrso, while nephews eldest is 19yrso n youngest is 1 month old. Just ignore the guy who carrying the cute little gurl n the handsome little boy, he's my baby bro 😁😁😁....so spe2 nk isi borang blh lah hntr kat i yer...i pengerusi lembaga penapis 😎😎😎😎 #rayakansebulan #rayarayaraya #cucuhjsarip #mynieceandnephew


0💬Normal

kepenatan seharian berjoget kat dapur 😂😂.. alhamdulillah selesai masak menu tuk tetamu mlm ni.. ngam2 ngan waktu.. berjoget sakan sorang2 kat dapur . menu mlm ni Laksa Meehun Singapore.. Tauhu Bergedil . Besok berjoget lagi dgn Tempahan Tauhu Bergedil . #reallife #makingmoney #tauhubergedilgoreng #rayarayaraya #rezekihalal


0💬Normal

Kisah hari ini, ziarah raya ke rumah Kekanda sulong. Alhamdulillah kami ber5 dpt brkumpul brsama2. Cuma bang teh n ban ndak jer x dpt join. Semoga hubungan kami adik beradik akn trs brkekalan baik smpi bila2.... #rayarayaraya #rayakansebulan #siblings #anakmenantuncucuhjsarip


9💬Normal

#RayaRayaRaya


0💬Normal

Double tap 💟 jika anda masih beraya !! #rayarayaraya #rayakansebulan💃 #teamrayakelantan


0💬Normal

Jemputan Majlis Hari Raya Aidilfitri di Pejabat ICU dan PKPS Shah Alam... #RayaRayaRaya#


0💬Normal

#RayaRayaRaya


0💬Normal

Deiiii🖐️ hahhaahah #rayarayaraya


1💬Normal

Ciko dan keranya. #illustration #bukubacaan #kanakkanak #Kidz Cabin readers program - Buku Bacaan Bahasa Melayu : Simple sentences , easy vocabulary , word repetition . #kidzcabinbooks . . . . . . . . . To order #kidzcabinbooks , you can email to kidzcabinbooks@gmail.com or -Whatsapp ‭+60 12 389 0190‬ Also available in Qatar 🇶🇦 ———————————————————— #phonics #readingbooks #kidsactivityideas #marimembaca #bukubaru #madeinmalaysia #anakpandai #anakayah #anakibu Also available in #qatar 🇧🇭#malaysianinqatar #malaysianinqatar🇲🇾🇶🇦#rayarayaraya #masiberaya #rayashoping


2💬Normal

No caption🙃 • • • • #rayakansebulan #rayarayaraya Cc : @_.isdanial


1💬Normal

Happy Kaamatan and Raya day💕💕... #rayarayaraya #smkkm2 #kaamatan2019 #loved #loveyourself #letsnotfallinlove


4💬Normal

Selamat hari raya maaf zahir &batin..😍😍 #rayasebulan #rayarayaraya #syawal18


1💬Normal

Alhamdulillah done catering at the first place. Second and third place will be afternoon session. #openhouse #rayarayaraya


0💬Normal

Hai selamat hari raya!☪️ #rayarayaraya


2💬Normal

Next Page