#demilencanadidada

Match Day 10 @klangvalleyleague Premier Division: Match day tonight! Let’s do this!. 🖤💛. . #demilencanadidada #saunited2 #KVShahAlamPremierLeague #eaglesofshahalam #shahalam


0💬Normal

Come and support our U19 boys #malaysiarugby #demilencanadidada


0💬Normal

1st Assignment 2020... mode standby!!! 🏅🏅🏅 #stfc #Stfckazoku #stfcgoose #acahacahjadicoach #demilencanadidada #gagahkanperjuanganmu


0💬Normal

Wish me luck for tournament tomorrow 💪🏻 #fescom #wipers #demilencanadidada


8💬Normal

Barcelona Home 2019/20 Player Issue . Readystock : XS - XXL . Berminat boleh DM min . Sempena jualan Akhir tahun ni admin akan memberikan promosi kepada sesiapa yg membeli 2 helai jersi Dan keatas Sempena jualan Akhir tahun ni. Jangan lepaskan peluang 🤑 #jersimurah #jersibola #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersimurahmalaysia #jersionline #demilencanadidada #jersifutsal #jersisukan #jersiborong #jersinike#jersibajet #jersiadidas #jersiadidasmurah


0💬Normal

Arsenal 2019/20 Home Player Issue. Readystock : XS - XXL . Boleh add patch&nameset . Sempena jualan Akhir tahun ni, admin akan memberikan promosi kepada sesiapa yg membeli 2 helai jersi Dan keatas Sempena jualan Akhir tahun ni. . #jersimurah #jersibola #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersimurahmalaysia #jersionline #demilencanadidada #satuhati #malaysia


0💬Normal

Ayuh jaguh2 diluar sana...bukti kejaguhan kelab atau pasukan.anda di KAZOKU CUP u18 2020... Pendaftaran kini dibuka sila hubungi nombor2 yg tertera... #stfc #Stfckazoku #kazokucup2020 #demilencanadidada #gagahkanperjuanganmu


0💬Normal

🔥Hishamuddin 1923 SAS Premium Jersey🔥 . 🎽 Training Kit Jersey with Rugby Collar ⚡180gsm 💯 Microfibre Interlock . Team anda ada plan nak buat baju team? Kami tidak terhad dalam customization team ragbi sahaja. Semua jenis sukan pun boleh dan sehinggakan baju batch ataupun baju event pun kami boleh customize kan. Jangan risau bab design, dengan katalog design dari ALPHA, anda cuma perlu pilih design mana yang team anda minat dan cakap je nak warna apa, nak macam mana, team designer professional dari ALPHA mmg pakar untuk realisasikan apa yang team korang! 😎🙌🏻 . KENAPA TEAM ANDA PERLU CONSIDER PILIH ALPHA?? ✔ Kami merupakan pengeluar jersey sejak 2015. Kualiti memang terbaik ✔Harga termurah dalam pasaran dengan kualiti premium. ✔ Tiada caj tambahan untuk 'Nama', 'Nombor' dan unlimited huruf boleh diletakkan atas baju. ✔50+ variasi design dalam katalog kami dan percuma untuk ubah warna dan tambah logo dan grafik lain di baju. ✔Tempahan anda dijamin siap dalam masa 15 hari bekerja selepas tarikh deposit. Untuk banu ragbi boleh siap dalam 7 hari sahaja! ✔ Saiz bermula dari XS hingga 8XL. ✔ Minima tempahan paling rendah 15 helai. ✔Percuma servis design daripada team ALPHA ✔Bebas untuk membuat penukaran warna atau penambahan elemen pada baju mengikut kreativiti / kehendak anda. . Sebarang informasi lebih lanjut atau pertanyaan anda boleh menghubungi kami di : . WHATSAPP - +60167707114 📲 EMAIL - alpharugbygear@gmail.com 📩 FACEBOOK - Alpha Rugby Gear TWITTER - @alpharugbygear INSTAGRAM - @alpharugbygear . Sehingga Try Yang Terakhir🏉🎖🏆 . #malaysiarugbyunion #malaysiarugby #malaysia #rugby #malaysiarugbyleague #kesatuanragbimalaysia #ragbipadu #ragbimalaysia #ragbi #sehinggatryyangterakhir #demilencanadidada #demibungarayadidada #ragbitanahair #customrugby #customrugbykit #customrugbyjersey #bajuragbi #sublimationjersey #alpharugbygear


11💬Normal

Wow2. Agak2 mana yg juara Dia datang lagi. Jualan akhir tahun. Baju gred COPY ORI serendah RM40 TERMASUK POS. tunggu ape lagi tu. Jom2 ----------------------------------------------------------------------- ✔COPY ORI ✔Termasuk postage ✔ S-XL 012-2258513 #jersi #jersimurah #jersibola #jersiragbi #jersionline #jersiaaa #playerissue #ragbipadu #demilencanadidada #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uum #coyg #ggmu#politeknik #terlajaklaris #aaa #sayajual #sayajualjersi #tanahtumpahnyadarahku #jepsepahtu #futsal #meletop #kedah #jdt #pahang #pakatanharapan #topimurah #ekorharimaumalaya


5💬Normal

Lencana Yang Tetap Sampai Bila-Bila, Terkilan Dengan Keadaan Sekarang, Moga Mendapat Kekuatan Yang Tak Dijangka, Sedar Sedar Dapat Piala Tahun 2020 🤭 #PahangSampaiBilaBila #DemiLencanaDiDada 🙏


11💬Normal

Sayang team ni x lepas next round 😭😭 Dia datang lagi. Jualan akhir tahun. Baju gred COPY ORI serendah RM40 TERMASUK POS. tunggu ape lagi tu. Jom2 ----------------------------------------------------------------------- ✔COPY ORI ✔Termasuk postage ✔ S-XL 012-2258513 #jersi #jersimurah #jersibola #jersiragbi #jersionline #jersiaaa #playerissue #ragbipadu #demilencanadidada #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uum #coyg #ggmu#politeknik #terlajaklaris #aaa #sayajual #sayajualjersi #tanahtumpahnyadarahku #jepsepahtu #futsal #meletop #kedah #jdt #pahang #pakatanharapan #topimurah #ekorharimaumalaya


0💬Normal

@norshahrulidlanbintalaha sah tinggalkan Pahang bagi musim 2020.Kemana hala tuju matyo.Apapun goodluck matyo. #support10k #pahangsupporter #tokgajah #demilencanadidada


0💬Normal

@safuwanbaharudin is red. Apapun tahniah safuwan baharudin and goodluck for next season. #support10k #pahangsupporter #tokgajah #elephantarmy #demilencanadidada #ligamalaysia #2020


0💬Normal

Dia datang lagi. Jualan akhir tahun. Baju gred COPY ORI serendah RM40 TERMASUK POS. tunggu ape lagi tu. Jom2 ----------------------------------------------------------------------- ✔COPY ORI ✔Termasuk postage ✔ S-XL 012-2258513 #jersi #jersimurah #jersibola #jersiragbi #jersionline #jersiaaa #playerissue #ragbipadu #demilencanadidada #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uum #coyg #ggmu#politeknik #terlajaklaris #aaa #sayajual #sayajualjersi #tanahtumpahnyadarahku #jepsepahtu #futsal #meletop #kedah #jdt #pahang #pakatanharapan #topimurah #ekorharimaumalaya


1💬Normal

"PLAY FOR GLORY, RUGBY FOR WARRIORS" . . Sebarang informasi mengenai teamwear atau pertanyaan anda boleh menghubungi kami di : . WHATSAPP - +60167707114 📲 EMAIL - alpharugbygear@gmail.com 📩 FACEBOOK - Alpha Rugby Gear TWITTER - @alpharugbygear INSTAGRAM - @alpharugbygear . Sehingga Try Yang Terakhir🏉🎖🏆 . . #malaysiarugbyunion #malaysiarugby #malaysia #rugby #malaysiarugbyleague #kesatuanragbimalaysia #ragbipadu #ragbimalaysia #ragbi #sehinggatryyangterakhir #demilencanadidada #demibungarayadidada #ragbitanahair #customrugby #customrugbykit #customrugbyjersey #bajuragbi #sublimationjersey #alpharugbygear #dominateyourgame #wearAlpha #teamAlpha


1💬Normal

Malaysia vs sri lanka #harimaumalaya #demilencanadidada


2💬Normal

Selamat menyambut hari Keputeraan DYMM Sultan Selangor. . . Tahun ni tak dapat bercuti meraikannya kerana bertugas di Negeri Sembilan😅 . . Ps: maafkan kanda, @syaiful_bakhtiar45 @fauzana1980 #demilencanadidada


0💬Normal

Jeng jeng jeng 🔴⚪ Repost-@kelantan_fc_pride_and_soul #demilencanadidada #gomokelategomo #kelantan


0💬Normal

‼️‼️ AY TIGHT ‼️‼️ . .Mantap bosku, player Rugby Highlander beli dengan kita 🥳. Steady boss support bisnes kami 😎. Tight AY ni gentle tebal and sangat selesa 😇. Siap boleh print nombor korang lg. . .Jangan malu jangan segan 😙. Pm admin kita bincang 😇 . #sublimation#artwork#sportarena#sport#arena#procombat#whitetight#tiptopquality#rugby#football#antislipsocks#headband#niketiro#aytight#nikepro#tracksuit#sayajualmurah#barangpadu#futsal#hiking#swimming#running#shinpad#demilencanadidada#short#kaintebal#siapalambattakdapat#limitedstock#hiking#hockey#nike3quarter#tracksuit.


0💬Normal

Mula2. 2 3 kali pandang..betul ke? Haha rupanya memang betul dia.. Time makan sblah meja jer..😂Dapat salam 2 kali guys..😎 #safawirasid #jdt #johordarultakzim #JohorSouthernTigers #HarimauMalaya #TeamMalaysia #demilencanadidada


4💬Normal

Tahniah kawan kawan @irfan_sham @leehupwei @haiqallhanafii @khairul.hafiz.jantan @rayzamshah @kimyismail @adeqpitcher dan lain2 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 atlit malaysia #teammalaysia #atlitolahraga #demilencanadidada


1💬Normal

KEDAH AMBIK IMPORT 'RECYCLE' UNTUK SEASON 2020? Ada jugak kami perasan segelintir fans luar mahupun fans Kedah sendiri yang dok bunyi Kedah ni kononnya ambik jalan mudah la.. Tak berani ambik import baru la.. (yang tak pernah main liga Malaysia lagi) & ada jugak yang kata Kedah bajet ciput bla bla bla. . Bagi kami, recycle ka apa ka tak jadi masalah asaikan reputasi baguih dan mampu buat kerja dengan baik. . Jangan kita lupa, import yang dikatakan recycle tu lah sebenaqnya sekarang ni ada yang dah jadi legend Kedah. Sapa tak kenai Marlon Alex James. Pernah menyarung jersi Selangor MK Land pada musim 2004 - 2005 sebelum menyertai skuad Kenari (pada ketika tu Kedah dikenali dengan jolokan Sang Kenari). Di MK Land, Marlon menjaringkan 41 gol daripada 39 penampilan. Satu statistik yang cukup meyakinkan. Setelah Selangor MK Land 'tutup kedai', Marlon menyertai kelab Newwill Hope International FC dan tak lama lepaih tu, Marlon diikat Kedah FA untuk saingan musim 2006 - 2008. Sepanjang bersama Kedah FA, Marlon berjaya menjaringkan 44 gol daripada 44 penampilan dan turut berjaya melakar sejarah bersama Kedah FA apabila Kedah FA berjaya merangkul 3 piala untuk 2 musim berturut - turut, satu rekod yang masih belum berjaya dipecahkan oleh mana - mana pasukan di Malaysia setakat ini. . Gara - gara FAM bang**t pada ketika tu yang mengharamkan pemain import di kala Kedah FA sedang berada dalam momentum terbaik, termasuklah ketika sedang membawa nama negara sehingga berjaya lolos ke pusingan kalah mati piala AFC, Kedah FA terpaksa bermain tanpa import dalam saingan kalah mati ini & menyebabkan langkah Kedah FA tersekat hanya di situ saja. Kehilangan Marlon serta serta import - import yang lain seperti Nelson San Martin & Cornellius Bernard Huggins pada ketika tu amatlah dirasai. . *copy paste from revolusi bolasepak kedah . . . #pulunkedahpulun #kedah #kedahseratarata #nevergiveup #demilencanadidada #tillwedie #biarjasajadikenangan


14💬Normal

Jersi Borrusia Dortmund 19/20 . • Harga : RM60 • Boleh add nameset & patch • Saiz : S - XL * Berminat boleh DM min, Dan min akan beri promosi kepada sesiapa yg membeli 2 helai jersi Dan keatas Sempena jualan Akhir tahun ni. #jersimurah #jersibola #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersimurahmalaysia #jersionline #demilencanadidada


0💬Normal

ALHAMDULILLAH SEMUA FEEDBACK² POSITIF KITA DAPAT, nak pasang sendiri pun mudah😆 . Bosan phone warna sama? Try pakai wrap confirm tak lepas pegang phone 😝 . Bukan IOS je, Android pun boleh jgk wrap . Yg dekat area KL & sewaktu dgnnya kalau nak walk in pun boleh Yg jauh kita pos😄 . Nak order klik link di bio . #feedback #feedbackterbaik#wrapphone #wrapiphone #wrapskin #wrapphonemurah #wrapphonemalaysia #stickerphone #skinphone #skinphonemurah #stickerphonemurah #casingphone #casingphonemurah #casingphonemalaysia #trending #pialaaffsuzuki #pialaaffsuzukicup2018 #harimaumalaya #malaysiaboleh #melaysiamenang #demilencanadidada #bazarpaknil


0💬Normal

Always smile when in front people..😊 . . #smile #demilencanadidada 😂😂


1💬Normal

Custom Design From team Construction Management @uitm.official . Great Design From The Team . Contact Our Team To Create Your Own Custom Design With Our Designer Without Any Charge . Yang laen still lagi pening2 tak tau nak buat jersey cun2, biar nampak gah dalam padang cepat2 roger admin kami. Harga promo kaw2 pnyer mmg tak logik langsung guys 🔥 . Kami custome 👉Jersi bola 👉Jersi futsal 👉Baju sukan 👉Baju event 👉Baju kelas . #kingsublimation #jersisublimationmurah #jersisublimation #jersifutsal #bajufutsalmurah #bajufutsal #malaysiasportchallenge #murahsangat2 #jersionline #malaysiasportchallenge #harimaumalaya #demilencanadidada #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #paulostudio


0💬Normal

🔥Jamil Rais 1923 SAS Premium Jersey🔥 . 🎽 Training Kit Jersey with Rugby Collar ⚡180gsm 💯 Microfibre Interlock . Team anda ada plan nak buat baju team? Kami tidak terhad dalam customization team ragbi sahaja. Semua jenis sukan pun boleh dan sehinggakan baju batch ataupun baju event pun kami boleh customize kan. Jangan risau bab design, dengan katalog design dari ALPHA, anda cuma perlu pilih design mana yang team anda minat dan cakap je nak warna apa, nak macam mana, team designer professional dari ALPHA mmg pakar untuk realisasikan apa yang team korang! 😎🙌🏻 . KENAPA TEAM ANDA PERLU CONSIDER PILIH ALPHA?? ✔ Kami merupakan pengeluar jersey sejak 2015. Kualiti memang terbaik ✔Harga termurah dalam pasaran dengan kualiti premium. ✔ Tiada caj tambahan untuk 'Nama', 'Nombor' dan unlimited huruf boleh diletakkan atas baju. ✔50+ variasi design dalam katalog kami dan percuma untuk ubah warna dan tambah logo dan grafik lain di baju. ✔Tempahan anda dijamin siap dalam masa 15 hari bekerja selepas tarikh deposit. Untuk banu ragbi boleh siap dalam 7 hari sahaja! ✔ Saiz bermula dari XS hingga 8XL. ✔ Minima tempahan paling rendah 15 helai. ✔Percuma servis design daripada team ALPHA ✔Bebas untuk membuat penukaran warna atau penambahan elemen pada baju mengikut kreativiti / kehendak anda. . Sebarang informasi lebih lanjut atau pertanyaan anda boleh menghubungi kami di : . WHATSAPP - +60167707114 📲 EMAIL - alpharugbygear@gmail.com 📩 FACEBOOK - Alpha Rugby Gear TWITTER - @alpharugbygear INSTAGRAM - @alpharugbygear . Sehingga Try Yang Terakhir🏉🎖🏆 . #malaysiarugbyunion #malaysiarugby #malaysia #rugby #malaysiarugbyleague #kesatuanragbimalaysia #ragbipadu #ragbimalaysia #ragbi #sehinggatryyangterakhir #demilencanadidada #demibungarayadidada #ragbitanahair #customrugby #customrugbykit #customrugbyjersey #bajuragbi #sublimationjersey #alpharugbygear


8💬Normal

Sabtu lepas STAROBA Hockey telah menyertai Hockeylah Holiday Challenge. Disebabkan cuti sekolah telah bermula, kita terpaksa mengimport beberapa pemain non-OB bagi mencukupkan korum. Berikut ialah keputusan perlawanan: 1. STAROBA HC 2-0 Hockeylah Junior 2. STAROBA HC 2-7 Hockeylah 1s 3. STAROBA HC 1-1 ASAS 4. STAROBA HC 3-1 SHAH Pekan 5. STAROBA HC 0-2 KLIA HC 6. STAROBA HC 1-0 Hockeylah 2s 7. STAROBA HC 0-0 Hockeylah 3s Dengan 3 Menang, 2 Seri dan 2 Kalah, STAROBA Hockey berjaya menduduki tempat ke 4 daripada 8 pasukan bertanding. Terima kasih kepada sponsor, dan pemain yang sudi meluangkan masa untuk bermain #demilencanadidada.


1💬Normal

RIZAL FAHMI DAN KHAIRUL IZWAN PILIHAN COACH YUSRI CHE LAH ? Selepas Nazrin Nawi dan Kecik di kaitkan dengan pasukan TRW, kini bekas pertahanan Selangor Rizal Dahmi Dan khairul Izwan mungkin menjadi pilihan Yusri Che Lah .🔴⚪ #demilencanadidada #gomokelategomo #gatehboys


4💬Normal

Biarpun kebaikkan dibuat sebalik kejahatan, . . . Kerana setiap perbuatan akan ada balasan dan bukan manusia yg menentukan. . . . #pengadilygadil #demilencanadidada


9💬Normal

Liga Veteran Puchong Game1️⃣4️⃣ SSA Lagends 3️⃣ vs PPFC1️⃣ . Misi 3 mata berjaya. Teruskan momentem hingga ke akhir. Semangat juang para pemain 💯 🔝. . #lvp #epicgame #wearefamily #demilencanadidada #ligaveteranpuchong #teamsosial #carikawanbukanlawan #misi3mata #misi3mata #misijuara


0💬Normal

Jersi Real Madrid 2019/20 . Readystock saiz S, M, L, XL . Boleh add patch & nameset . Harga bermula RM 55 #jersimurah #jersibola #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersimurahmalaysia #jersionline #demilencanadidada


0💬Normal

Ini antara wira2 yang menyumbang emas untuk hari ini.. Rasa bangga bila dengar lagu Negaraku Berkumandang... Tahniah buat atlet2 lain yang menyumbang pingat... Selamanya!!!! #sopelestikTiiBi #ekor #ekorharimausejati #DemiLencanaDiDada #malaysiaBoleh #malaysia #DemiMalaysia #malaysiaBoleh #inimaskita #seagames2019 #badminton #karatedo #esport #vlog #youtube #youtuber #youtubermalaysia


7💬Normal

Selesai urusan disini... jom balik Perlis #demilencanadidada #legendatlit #idrismedicalsport #bukanmudahnakjadihero


0💬Normal

Sapa masih ingat import nie???Hamidan Mohamad 23 🔰🔰🔥. Antara import yang membuatkan penyokong selalu penuhi stadium setiap game di Darul Aman dengan aksi beliau diatas padang. . #kedahseratarata #kedahpantangkalah #kedahamanmakmur #kedahdarulaman #kedahfamily #kedahvsperak #kedahan #kedahfa #biarjasajadikenangan #bangsafinal #balunkedahbalun #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #skuadhelangmerah #hijaukuning #playwithheart #demilencanadidada #ligamalaysia #ligasupermalaysia #pialafamalaysia #pialamalaysia #champion


7💬Normal

by Ustaz Yusof : Guru Tahfiz Sepenuh Masa.. . *APA MAKSUD LUAR BIASA?* 🤷🏼‍♂ . 👨🏼‍⚕kalau jadi doktor - biasa sangat 💁🏼‍♂ 👷🏼Kalau jadi engineer - biasa juga💁🏼‍♂ 👨🏻‍🚀Astronaut 🤔 - pun dah ramai💁🏼‍♂ . Tapi LUAR BIASA jika ✨✨✨ . 👨🏼‍⚕ jadi doktor al-Hafiz - luar biasa🤩 👷🏼 jadi engineer Yang Huffaz - luar biasa juga 🤗 👨🏻‍🚀Astronaut Yang hafaz 30 Juz - sangat LUAR BIASA 🥺 . 🏢 ```SCHOOL OF TAHFIZ AL-QURAN AND ARABIC MALAYSIA (STAM)``` . 🥳🥳Membuka peluang kepada anda untuk menjadi *Huffaz professional* suatu Hari nanti. . Sebuah sekolah Yang menyediakan *TAHFIZ & AKADEMIK* selaras dengan arus permodenan. 🚀 . ✅ _UPSR,PT3 & SPM_ ✅ . 📱 *HUBUNGI* : 011-23648346 (Rusdi) . Atau Daftar _Online_ Di https://smap.my/app/reg/37680 . Ikuti Kami Di Instagram, YouTube & Facebook ```@stamtahfiz``` . ✨ Al-quran the way of life✨ #islam #Quran #BBB #malaysiaku #tahfiz #demilencanadidada #harimaumalaya


0💬Normal

We are the champion!!! Champion Interstates Grassroots Development Football Club Championship 2019 u12... Well done boys!!!! #acahacahjadicoach #stfc #stfcgoose #igdfcc2019 #demilencanadidada #gagahkanperjuanganmu


0💬Normal

________________________________________ . Your dream player!!! . . #selangor #redgiants #selangorian #selangorfa #selangorsampaimati #demilencanadidada #merahkuning #malaysia #malaysiafootball


3💬Normal

Pelan-Pelan Kayuh⚽💯 #demilencanadidada #mainbiarikhlas


0💬Normal

DONE KEM OLAHRAGA MAJLIS SUKAN SEKOLAH SARAWAK 2019 #majulahsukanuntuknegara #demilencanadidada #sprinter


1💬Normal

🇲🇾💛🖤 Cc:@_amierzman📷 #sukansea2017🐯#demilencanadidada


7💬Normal

Next Page