#demilencanadidada

#demilencanadidada photo

Alhamdulillah kemenangan milik Melaka United semalam. Ini merupakan formasi pada separuh masa pertama perlawanan. Sony beraksi sangat baik dan cemerlang di bahagian sayap kiri , menghasilkan hat-trick pertama bersama pasukan MU. Romel Morales sangat mantap dan bijak dengan gelecekannya menghasilkan assist kepada gol Uche Agba. Semua pemain beraksi cemerlang pada malam semalam, semoga momentum kemenangan ini dikekalkan dan berjuanglah demi lencana di dada wahai pejuang-pejuang skuad Melaka Power 💪🏻💚🤍🔥 #gegaumelakagegau #demilencanadidada


1commentNormal

#demilencanadidada photo

Custom Design. Great Design From The Team . Contact Our Team To Create Your Own Custom Design With Our Designer Without Any Charge . Yang laen still lagi pening2 tak tau nak buat jersey cun2, biar nampak gah dalam padang cepat2 roger admin kami. Harga promo kaw2 pnyer mmg tak logik langsung guys 🔥 . Kami custome 👉Jersi bola 👉Jersi futsal 👉Baju sukan 👉Baju event 👉Baju kelas . #kingsublimation #jersisublimationmurah #jersisublimation #jersifutsal #bajufutsalmurah #bajufutsal #malaysiasportchallenge #murahsangat2 #jersionline #malaysiasportchallenge #harimaumalaya #demilencanadidada #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #paulostudio


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Custom Design From @uthmjohor . Great Design From The Team . Contact Our Team To Create Your Own Custom Design With Our Designer Without Any Charge . Yang laen still lagi pening2 tak tau nak buat jersey cun2, biar nampak gah dalam padang cepat2 roger admin kami. Harga promo kaw2 pnyer mmg tak logik langsung guys 🔥 . Kami custome 👉Jersi bola 👉Jersi futsal 👉Baju sukan 👉Baju event 👉Baju kelas . #kingsublimation #jersisublimationmurah #jersisublimation #jersifutsal #bajufutsalmurah #bajufutsal #malaysiasportchallenge #murahsangat2 #jersionline #malaysiasportchallenge #harimaumalaya #demilencanadidada #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #paulostudio


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Custom Design From @oleole_futsal @charchamerba_ft . Great Design From The Team . Contact Our Team To Create Your Own Custom Design With Our Designer Without Any Charge . Yang laen still lagi pening2 tak tau nak buat jersey cun2, biar nampak gah dalam padang cepat2 roger admin kami. Harga promo kaw2 pnyer mmg tak logik langsung guys 🔥 . Kami custome 👉Jersi bola 👉Jersi futsal 👉Baju sukan 👉Baju event 👉Baju kelas . #kingsublimation #jersisublimationmurah #jersisublimation #jersifutsal #bajufutsalmurah #bajufutsal #malaysiasportchallenge #murahsangat2 #jersionline #malaysiasportchallenge #harimaumalaya #demilencanadidada #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #paulostudio


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Kali ke-2 bermain di Stadium Nasional Bukit Jalil seumpama bermain utk wakil negara haha.. Pui! Lama tak lencun mcm ni..menggamit kenangan main bola waktu sekolah dulu. #demilencanadidada


6commentNormal

#demilencanadidada photo

HARI KASTAM SEDUNIA 2020 #seeset #demilencanadidada #budoqkotahan


9commentNormal

#demilencanadidada photo

Set a goal to be happy, now do only what makes you happy. Cheers to achieving all the 2020 goals 💪🏼⚽️🇲🇾 . . #DemiLencanaDiDada #TanahTumpahnyaDarahKu #FAMFutsalBonding #PersatuanBolaSepakMalaysia #FootballAssociationOfMalaysia #FAM . . 📸 : @nasirruddinyazid


8commentNormal

#demilencanadidada photo

#WelcomeToSuperLeague2020 . . . Tidak lupa juga untuk min ucapkan selamat maju jaya kepada pasukan yang bertanding di Liga Super USAS 2020 bagi merebut kejuaraan Liga seterusnya memastikan pasukan mereka tidak tersingkir ke Liga Premier USAS 2021... . "VAMOS LUCHA POR CAMPEÓN!!!" . . . #Road2USASSuperLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


0commentNormal

#demilencanadidada photo

#WelcomeToPremierLeague2020 . . . Liga Futsal USAS akan bermula tidak lama lagi, Min ucapkan semoga maju jaya kepada Semua Pasukan yang akan bertanding di Liga Premier USAS 2020 bagi merebut gelaran Juara beserta merebut slot ke Liga Super USAS 2021... . "GANBATTE, TO ALL TEAM!!!" . . . #Road2USASPremierLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #ArenaFutsalMalaysia . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


1commentNormal

#demilencanadidada photo

OFFICIAL☝🏻☝🏻☝🏻 SUNMED FC akan bermain di PUCHONG SOCIAL LEAGUE tahun 2020 💪💪💪 #sunmedfc #lsp2020 #sunwaymedicalcentre #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

18/1/2020 Sesi pemanas badan untuk tahun 2020. Ramai lagi masih sibuk dengan urusan dan tugasan di awal tahun. Yang hardcore tetap turun berjuang #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Kronologi bola sepak kampung #kampung #abs #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

#demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

⚫️ "BIAR JASA JADI KENANGAN" •Hijau Kuning Edition• Dapatkan sekarang! ⚫️ RM50 RM50 RM50 RM50 . Whatsapp📲 : 01162009311 Link on profile bio!! . #hijaukuning #kedahfa #kedahdarulaman #demilencanadidada #ligasuper #malaysiasuperleague #kedahfans #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun


0commentNormal

#demilencanadidada photo

⚫️ "BIAR JASA JADI KENANGAN" •Hijau Kuning Edition• Dapatkan sekarang! ⚫️ RM50 RM50 RM50 RM50 . Whatsapp📲 : 01162009311 Link on profile bio!! . #hijaukuning #kedahfa #kedahdarulaman #demilencanadidada #ligasuper #malaysiasuperleague #kedahfans #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Lama tak dengar, terasa rindu pulak dengan player2, min harap musim 2020 ini skuad The Bos Gaurus akan terus maju jaya dan penuhkan stadium keramat kita.#shalalalaohseladang💛🖤 ______________________________________________ #demilencanadidada #ssu #ssu #selamanyabosgaurus #ipohmalitalaksombong #thesupporters #blackandyellow #perakgallery17 #perakfa2020


1commentNormal

#demilencanadidada photo

Custom Design From @oleole_futsal @charchamerba_ft . Great Design From The Team . Contact Our Team To Create Your Own Custom Design With Our Designer Without Any Charge . Yang laen still lagi pening2 tak tau nak buat jersey cun2, biar nampak gah dalam padang cepat2 roger admin kami. Harga promo kaw2 pnyer mmg tak logik langsung guys 🔥 . Kami custome 👉Jersi bola 👉Jersi futsal 👉Baju sukan 👉Baju event 👉Baju kelas . #kingsublimation #jersisublimationmurah #jersisublimation #jersifutsal #bajufutsalmurah #bajufutsal #malaysiasportchallenge #murahsangat2 #jersionline #malaysiasportchallenge #harimaumalaya #demilencanadidada #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #paulostudio


2commentNormal

#demilencanadidada photo

Perlawanan persahabatan. Keputusan penuh Tmn LTAT FC 1 - 2 PBS FC Well played boys!! #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Night semua 😘 #matyat19 #paksu #player19 #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Custom Design From @Uitm perlis. Great Design From The Team . Contact Our Team To Create Your Own Custom Design With Our Designer Without Any Charge . Yang laen still lagi pening2 tak tau nak buat jersey cun2, biar nampak gah dalam padang cepat2 roger admin kami. Harga promo kaw2 pnyer mmg tak logik langsung guys 🔥 . Kami custome 👉Jersi bola 👉Jersi futsal 👉Baju sukan 👉Baju event 👉Baju kelas . #kingsublimation #jersisublimationmurah #jersisublimation #jersifutsal #bajufutsalmurah #bajufutsal #malaysiasportchallenge #murahsangat2 #jersionline #malaysiasportchallenge #harimaumalaya #demilencanadidada #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #paulostudio


4commentNormal

#demilencanadidada photo

🔰HIJAU KUNING🔰 . Tiket dah ada ka? . Sapa yang ada tiket tu... . Boleh kongsi Info hampa dari daerah mana di KEDAH. . Berapa kerat yang akan menuju ke STADIUM DARUL AMAN malam ini menyokong pasukan KEDAH. . Kongsikan di ruangan KOMEN..??? . Yang akan bertolak datang ke Stadium, berhati hati. . Seat tempat hampa dah ada, so leklek ja... Pandu cermat jiwa selamat 😊 . Jangan lupa tag @bangkit_kedah tau . . . #pulunkedahpulun #kedah #kedahseratarata #nevergiveup #demilencanadidada #tillwedie #biarjasajadikenangan


1commentNormal

#demilencanadidada photo

#feedbackfemeswrap . . ALHAMDULILLAH SEMUA FEEDBACK² POSITIF KITA DAPAT, nak pasang sendiri pun mudah😆 . Bosan phone warna sama? Try pakai wrap confirm tak lepas pegang phone 😝 . Bukan IOS je, Android pun boleh jgk wrap . Yg dekat area KL & sewaktu dgnnya kalau nak walk in pun boleh Yg jauh kita pos😄 . Nak order klik link di bio . #feedback #feedbackterbaik#wrapphone #wrapiphone #wrapskin #wrapphonemurah #wrapphonemalaysia #stickerphone #skinphone #skinphonemurah #stickerphonemurah #casingphone #casingphonemurah #casingphonemalaysia #trending #pialaaffsuzuki #pialaaffsuzukicup2018 #harimaumalaya #malaysiaboleh #melaysiamenang #demilencanadidada #bazarpaknil


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Ok... Jom Balik... Bulan Ni... Belum Bertuah Lagi... Insyaallah... Mungkin Rezeki Bulan Depan... Kita Hanya Merancang... Semuanya Allah SWT Yang Menentukan... Syukur...Alhamdulillah...😍😎. #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Alhamdulillah... #Repost @prommr.sportrecovery (@get__repost ) ... Officially Pro Mmr collaborate with two of Malaysia Masters Cycling (MasMaC) Team for upcoming Asian Road Cycling Championships in March 2020. With In 10 weeks before storm, we observe & provide service for them, make sure everyone in Good Condition. We give physio & rehab programs schedule to them follow. Also new Programme in Pro Mmr SPORT PSYCHOLOGY. Haaaa interested?? Also observe in Fitness Test to measure their flexibility like Sit & Reach Test, Power : Standing long & Vertical Jump and other test to find another weakness immediately For your information fitness have many component to test for sport and event success , we will design specific conditioning and training programs that will enchance fitness level and energy systems. Steadyyy💪💪💪🇲🇾 #DemiLencanaDiDada #MalaysiaNationalCyclingTeam #MalaysiaMastersCyclingTeam #MasMaC #RoadToACC2020 #ProjectX2020 #PPTD #SPCC #OrbitCycle #AmskinsRacingClub #SayaYangMenjalankanAmanah #NegaraKu #Malaysia #MoF #FuelledByScience #BeetItSport #ISportsWear #ProMMRSportsRecovery #EatCleanTrainDirtySleepLikeABaby #PainHealsGloryLastsForever #KeepOnInspiringOthers #Alhamdulillah #ThankYou #Kepidap #Hasmat #DrKep


2commentNormal

#demilencanadidada photo

❗TOURNAMENT ❗ Perhatian kepada semua! Nak kami buat PES 2020 MOBILE TOURNAMENT lagi? Kalini tiada yuran kemasukan tetapi masih ada syaratnya. Kalau nak, sila tengok story kami. VOTE yaa!!Jangan lupa follow untuk update! . . #harimau #harimaumalaya #harimauselatan #ultrasmalaya #demilencanadidada #malaysia #jersi #jersimurah #freepostage #harisukanegara #kualalumpur #jerseybola #sayajualbaju #sayajualonline #murah #kakibola #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #ligasuper #pialamalaysia


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Skuad menentang Super Sonic #Buatsampaijadi #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

PJ District Social League. SSA FC3️⃣ vs Pranthor0️⃣ . Alhamdulillah. Mata penuh lagi dikutip. Walaupun opponent banyak pengalaman, tapi tuah kami kuat sikit. Keep going guys. . Jersi ditaja oleh @sudinstreet. @sudinstreet. . . #ssafc #silverstarfc #defamilia #deorange #demilencanadidada #PJDSL #nostarnohal #misijuara #misi3mata


1commentNormal

#demilencanadidada photo

Assist yang padu🔥🔥🔥🔥 Liverpool Home 19/20 ----------------------------------------------------------------------- ✔COPY ORI ✔Termasuk postage ✔ S-XL 012-2258513 #jersi #jersimurah #jersibola #jersiragbi #jersionline #jersiaaa #playerissue #ragbipadu #demilencanadidada #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uum #coyg #ggmu#politeknik #sinarfm#aaa #sayajual #sayajualjersi #tanahtumpahnyadarahku #jepsepahtu #futsal #meletop #kedah #jdt #pahang #pakatanharapan #topimurah #ekorharimaumalaya


4commentNormal

#demilencanadidada photo

Ft: Selangor 0-0 Bangkok United (2-4) Selangor Asia Challenge 2020! . #ultrasmalaya07 #ultrasel #um07 #ultrasmalaya #untilthelastrebel #merahkuning #demilencanadidada #ekorharimaumalaya #ekor


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Kedudukan penjaring bagi liga ACL. #cyberleague #tmnltatfc #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Bila dah lama tak beraksi tapi aksi masih belum tumpul 🙈🙈 #demilencanadidada #veteranintanjpa #pumaone #veteran40 #ynwa


2commentNormal

#demilencanadidada photo

Bayi tidak boleh Dinamakan oleh nama ISLAM. Al-Quran dirampas dan dibakar oleh kerajaan China. Puluhan masjid dirobohkan dan dimusnahkan. Lelaki tidak boleh berjanggut dan wanita semua dimandulkan. Dipaksa makan babi dan minum arak. Orang tua dilarang memantau atau mengajar anak tentang sebarang keagamaan. Isteri dipaksa tidur dengan lelaki komunis yg lain. Dipaksa murtad dan menyanyi lagu komunis. MARI BERAMAI RAMAI MENDOAKAN KESEJAHTERAAN SAUDARA KITA DI UYGHUR. SESUNGGUHNYA SENJATA YANG TERHEBAT ADALAH SEBUAH DOA...


7commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaSuperUSAS2020 Juara edisi Piala Pengerusi @ksmusas_official Askar Upahan A ( @kk.futsalteam ) . . . "Kami telah mengadakan perlawanan pra musim ke kemboja dan thailand dan brazil sebelum menghadapi liga super ini. Walaubagaimanapun, keputusan tidak menyebelahi kami apabila dibelasah di sana. Kami sedar bahawa kami bukan satu pasukan pilihan, hanya pasukan “Underdog”. Namun, Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk liga ini, sekurang kurangnya bertahan untuk ke liga super pada saingan akan datang." -@aimanprab, Capitano Askar Upahan A . . "Allah Kan Ada" [email protected]_alliiff . . . #Road2USASSuperLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaPremierUSAS2020 Askar Upahan C (@kk.futsalteam ) . . . "Pencabar kami pasukan liga super” -Seekor Panda- " Dlam court kita lawan , luar court kita kawan , #kamichamps" -Wan TKS- . . . #Road2USASPremierLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


1commentNormal

#demilencanadidada photo

GWS IJAT RAMLEE Kami dari @officialperakfa_ berdoakan agar pemain muda Perak FA @iejat.ramlee semoga cepat sembuh. Beliau terlibat dalam kemalangan semalam dan kini dilaporkan stabil dan perlu mendapatkan rawatan lanjut. Harap semuanya baik-baik sahaja. ______________________________________________ #ipohmalitalaksombong #gws #thesupporters #thebosgaurus #perakgallery17 #perakfa2020 #demilencanadidada #penyokongperaktbg #ssu #silvermania


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Ketinggalan 3-0 bukan mudah untuk bangkit, tapi BOLEH 🤟🏻😎 . Tampil selaku pasukan dari Divisyen 3 Liga Alumni A35, kali ini kami berkunjung untuk bertemu VIOBA dari Divisyen 1 pada perlawanan kalah mati Pusingan Kejuaraan Sarjana Perdana A35 . Separuh masa pertama 3-1 Separuh masa kedua 3-5 . Keputusan penuh; VIOBA 3 - SHAH FC 5 . . Ini antara perlawanan paling manis buat SHAH FC di peringkat Liga Alumni Malaysia dan hadiah istimewa sempena hari lahir @mad_ikhwanng ; Presiden Bolasepak Alumni Shah Pekan . Tahniah buat semua!! . #alumnishahpekan #demilencanadidada #bolapadang


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Semi-finalists plate for category Star (35-41 y/o), Tigre Inter-SBP Alumni Futsal Fest 2020. * Balik tanpa injury bukan keeper bernama Izzuan Kassim la..🤣🤣🤣 #asta #astaraub #semesta #alumnisekolahmenengahsainstengkuabdullah


6commentNormal

#demilencanadidada photo

⚫️ "BIAR JASA JADI KENANGAN" •HIJAU KUNING EDITION• Dapatkan sekarang! ⚫️ RM50 RM50 RM50 RM50 . Whatsapp📲 : 01162009311 Link on profile bio!! . #hijaukuning #kedahfa #kedahdarulaman #demilencanadidada #ligasuper #malaysiasuperleague #kedahfans #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaSuperUSAS2020 Kenari FT . . . "TErlebih dahulu ucapan ribuan terima kasih kepada pihak penganjur. Insyallah pasukan kami akan memberikan saingan yang baik dalam kejohanan yang dipertandingkan ini. Selain itu , pasukan kami juga akui bahawa lawan kami di dalam liga ini merupakan lawan yang sengit dan hebat dalam permainan futsal. Namun kami cuba sedaya upaya untuk bersaing bersama sama pasukan lain bagi merebut gelaran juara itu. ✨" -Afiq, Pengurus Pasukan Kenari FT . . . #Road2USASSuperLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


4commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaPremierUSAS2020 White House FT . . . "alhamdulilah setakat ni semua berjalan dengan lancar dan baik dari segi fizikal dan mental player, innshaAllah kami mengharapkan agar dapat memberi saingan yg baik dalam Liga Premier Usas 2020 dan menjadi salah satu team yang menyekat kemaraan team lain secara sihat ☺" -Naufal, Kapten White House FT . . . #Road2USASPremierLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Larian Amal Membanteras Jenayah & Dadah 2020 😍😎. 🏃🌪🐎🌪 #recovery #fitforlife #demilencanadidada


4commentNormal

#demilencanadidada photo

Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2020 bagi skuad The Bos Gaurus untuk pusingan yang pertama ini. Boleh save awal2 ye. ______________________________________________ #ligasuper2020 #ipohmalitalaksombong #thesupporters #demilencanadidada #penyokongperaktbg #silvermania #ssu #perakgallery17 #thebosgaurus #perakpower #blackandyellow


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaSuperUSAS2020 Heksagon FT . . . "kami pasukan underdog tpi kami akan melawan hingga tiupan wisel penamat . ini bukanlah tntang seorang pemain tpi ini adalah sukan yg memerlukan kerja berpasukan yg kuat seperti heksagon ft" -Nasrizal, Ketua Pasukan Heksagon FT . . . #Road2USASSuperLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaPremierUSAS2020 Cincai FT . . . "Kami memasang cita-cita utk berada di Liga Futsal USAS dari kami semester 1, namun bru kini ketika kami di Semester 4, Peluang itu datang dan sudah pasti kami akan mencabar kejuaraan." -Azhar, Ketua Pasukan Cincai FT . . . #Road2USASPremierLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Nyaris FC Midnite game. #futball4frenship #lawantetaplawan #demilencanadidada


0commentNormal

#demilencanadidada photo

Try something new doakan saya semoga istiqomah . . . design for @_asywaaqdesign_ #asywaqdesign #izztms #art #design #trynew #demilencanadidada #sayabudak #barubelajar


2commentNormal

#demilencanadidada photo

Try something new doakan saya semoga istiqomah . . . inframe @aisy_arf design for @_asywaaqdesign_ #asywaqdesign #izztms #art #design #trynew #demilencanadidada #sayabudak #barubelajar


2commentNormal

#demilencanadidada photo

Try something new doakan saya semoga istiqomah . . . design for @_asywaaqdesign_ #asywaqdesign #izztms #art #design #trynew #demilencanadidada #sayabudak #barubelajar


9commentNormal

#demilencanadidada photo

Nak buat jersi team futsal tapi BELUM ada IDEA untuk design ? 🤔 Serahkan dekat kami di Fave Jersey 🤩🤩🤩 . . . ✅WARNA TERBAIK UNTUK JERSI SUBLIMATION . Di Fave Jersey, kami mengutamakan kualiti kain dan warna jersi Team ANDA!! Banyak testimoni positive dari customer kami 🤩🤩🤩 . Team Nimbus FA dari Mersing, Johor 🐅 . Light blue & Half V-Neck Feature for their team kit. . Order your team jersey now!! follow @favejersey.official ❗ . #sublimation #kilangjersi #kilangjersisublimation #sublimationprinting #sublimationmalaysia #sublimationperak #sublimationipoh #sublimationtermurah #sublimationjersey #sublimationjersi #jersisublimation #customjersey #revoft #footballjersey #footballlife #footballapparell #premierleague #affavapor ##nimbusfa #kaas #nimbusstrike #demilencanadidada #sukanmalam #battledalamcourt #arenafutsalmalaysia


2commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaSuperUSAS2020 @kamingsun.ft . . . "persiapan kamingsun ft? seperti biase training 3 kali seminggu walopon sekarang ni minggu peperiksaan.tiada istilah kalah dalam perlawanan. sama ada menang, atau belajar bende baru." -Danial Wafeeq, Capitano Kamingsun FT . . . #Road2USASSuperLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


1commentNormal

#demilencanadidada photo

Kenali Pasukan #LigaPremierUSAS2020 Trompet FT . . . "we don't care about title or status, what we know keeps fighting over and over again" -Ahmad Uzaeir, Capitano Trompet FT . . . #Road2USASPremierLeague2020 #USASFutsal #ArenaFutsalMalaysia #DemiLencanaDiDada #IniUsasKu . . Credit : @usasfutsal / @ksmusas_official / @frexjersey


0commentNormal

Next Page