#datinshahida

. Look Fit , dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Sis tak nak cakap banyak dah...😆😆😆 Ni dia #testimoni dr l👀k fiit... . Apa lagi jom wasap sis ...yg penting kurus dengan selamat...#tiadabahanterlarang . www.wasap.my/60167401096/lookfit . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacymelaka #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfii


0💬Normal

PRODUK VIRAL . Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Jom dapatkan sekarang!!! #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

. . terpanas dan paling berkesan utk menguruskan badan .. produk terbaru @as.legacymalaysia lookfitt rm79.90 jee .. ada yg nak cuba.. gegaran produk terbaru💪🏻💪🏻 panas.. sensasi.. memang dah ramai yang berjaya turun!! . Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Tips untuk set kan makeup anda supaya dia tahan lebih lama dan kesan lebih gebu adalah dgn menggunakan loose powder. . . Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama. . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Rangkaian Set Harumnita dapat membantu mengatasi masalah2 dalaman wanita diluar sana . . - Pucuk Harumnita - Kopi Harumnita - Harumnita Feminin Wash . Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi business partner AS Legacy yang sah. . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

PRODUK VIRAL . Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Jom dapatkan sekarang!!! . . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Produk terbaru @as.legacymalaysia , Magic Chopper yang mudah untuk korang menyediakan bahan2 untuk memasak dan senang dibawa travel. Lepas ni korang tak payah renyah nak cincang pakai pisau masuk je dalam chopper ni sekejap je dah siap. Elok je hasilnya nanti. Memang boleh jimat masa. . Kalau nak beli secara online sahaja . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

PRODUK TERBARU DARI AS LEGACY !! . STAINLESS STEEL KNIFE SET . WM RM199 / EM RM204 . Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran dengan anda. . Cepat cepat sebelum terlambat!! . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Setiap kali stok LOOK FIIT dapat mesti tak smpat simpan lama..suma dah diBooking..sis terpaksa dulukan yamg dah booking..permintaan terlalu tinggi...yang nak boleh terus booking dlu yer... Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Korang dah cuba ke LOOK FIIT?dengan rasa buah peach yang sedap..yang nak cuba turunkan berat badan boleh cuba LOOK FIIT NI.. Khasiat & Kelebihan Look Fiit 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan 🍑 mengatasi masalah sembelit 🍑 menurunkan kadar kolestrol 🍑 mengawal selera makan 🍑membantu mencantikkan kulit 🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan 🍑 mengurangkan masalah obesiti 🍑 membantu memberikan tenaga Jom cepat lock order..stok sentiasa kehabisan kerana permintaan yang tinggi... Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 60104374279/ 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfit #lookfiit #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda Kim


0💬Normal

Produk terbaru @as.legacymalaysia , Magic Chopper yang mudah untuk korang menyediakan bahan2 untuk memasak dan senang dibawa travel. Lepas ni korang tak payah renyah nak cincang pakai pisau masuk je dalam chopper ni sekejap je dah siap. Elok je hasilnya nanti. Memang boleh jimatkan masa #aslcosmetic#datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir#dherbs


0💬Normal

° PUFFY Smooch is the best lipstick for you! 😉💋 ° Contents of the materials: °💄 Bees wax °💄 Shea butter °💄 Olives °💄 Almonds °💄 Aloe Vera Leaf extract °💄 Geranium flower ° ° ° Product advantages: °🌸 Treats dry and sensitive lips. °🌸 It solves the problem of dull lip °🌸 Moisturizing the lips. ° The color lasts for a long time 👍👄 ° Order now at affordable price: RM39.90 only! FREE DELIVERY to UM, Bangsar South, and KERINCHI. ° Follow us on Instagram to receive our latest products 😍 @as.legacystore . ° ° ° ° ° #puffysmooch#lipstick #lipsticks #makeup #healthcare #skincare #aslegacy #lipstick #lipstickaslegacy #datinshahida #lipstickcollagen #as.legacystore #kualalumpur #malaysia #selangor #asian #penang #ipoh #melaka #shahalam #jb #johorbahru #kedah #explore


0💬Normal

LOOK FIIT BY AS LEGACY Senang je nak amalkan dan cara minum Look Fiit Shake It Slym 😉😉 Fenomena telah bermula dengan produk terbaharu dari As Legacy Look Fiit , dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 ✌🏻 *Cara Penggunaan* 🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml). 🍑 Kacau hingga rata & minum 🍑 Ambil selepas sarapan *Kandungan* 15 paket x 15 gram *Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit* Berminat??? Orderlah sekarang.. https://wa.me/60193212514?text=kopiharumnita 👉Nak kami COD : 🚗 free je sekitar Seremban, Ampangan, Senawang, Sikamat dan Paroi 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia #lookfit #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacyseremban #aslegacysenawang #aslegacyparoi #aslegacysikamat #kejayaantanpabatasan


0💬Normal

Bizzi Flush‼️‼️‼️ Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah berry berry tu..😁😁😁 Bukan setakat merawat usus je tau tapi boleh kuruskan sekali ...👏👏👏😍😍😍 Bila lagi nak dapatkan produk bizzi flush ni...jom drop komen nnt sis reply satu2..nak lagi cepat klik je link wasap kat bawah ye👇 📲www.wasap.my/60104374279/bizziflush 📲www.wasap.my/60104374279/bizziflush 📲www.wasap.my/60104374279/bizziflush . 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #contourcreambizziboddy #pucukharumnita #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca #fly&kiss #bizziflush


0💬Normal

Magic Chopper memudahkan untuk korang menyediakan bahan2x untuk memasak dan senang dibawa travel. . . Lepas ni korang tak payah renyah nak cincang pakai pisau masuk je dalam chopper ni sekejap je dah siap. Elok je hasilnya nanti. Memang boleh jimat masa. . . #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Ni somi istri tau .. Best pasangan ni saling membantu. Konsisten depa sampai 7 8 bulan. Tgk la hasil dia. Si somi dpt turun 20kg. Si istri dpt turun 13kg. "TERPAKSA KENYANG, TERPAKSA KURUS" Wow ke xwow?? Brmnattt??? #testimoni #klubnalaleh #teamkaktila #neelofa #ctdk #mawiworld #tunmahathir #tundrsitihasmah #aliffaziz #bellaastillah #oktoviamanrose #nelydiasenrose #einaazman #aznilnawawi #umiaida #erafazira #eiraazirastylo #dutaklubnalaleh #datoalifsyukri #alifsyukri #datinshahida #sajat #nursajat #nursajadiah #syafiqkyle #jananick #hannahdelisha #tipskurus #kopikurus #tehkurus


0💬Normal

Apa Tunggu Lagi ...50% Off NOW... . CALL @ WASAP ...0136622610... ...0136622610... ...0136622610... . . BULAN NI SAJA OK! DAPATKAN SLOTS ULLZ! #bakalpengantin #bertunang #makeupartist #beautyspa #marinabeautycentre #onebeautycentre #promosi #msushahalam #uitmshahalam #aeonshahalam #selangor #marinabeautycentre #onestopbeauty #mamacantik #datinshahida #ibucantik #spa #aslegacy #wanitacantik


2💬Normal

PROMOSI SEKARANG CEPAT2 GRAB OK.. . ANDA LAYAK MEMANJAKAN DIRI ANDA HANYA DI... MARINA BEAUTY CENTRE . JOM LEPAK2 SANTAI MANJAKAN DIRI MU WAHAI WANITA DI #section13 #shahalam . KAMI BUKA SETIAP HARI DARI 11-PAGI SAMPAI 8-MALAM . BOLEH DM OR PM -0136622610- . BOOKING SLOT WHATSAPP -0136622610- . #bakalpengantin #bertunang #makeupartist #beautyspa #marinabeautycentre #onebeautycentre #promosi #msushahalam #uitmshahalam #aeonshahalam #selangor #marinabeautycentre #onestopbeauty #mamacantik #datinshahida #ibucantik #spa #aslegacy #wanitacantik


0💬Normal

Hai uolsss!!! Mak dah restock syampu berherba rambut lebat Dherbs ye.. Dah dibeli orang dah pun pagi tadi tu. Sementara mak ada kat kampung ni ha, marilah usha usha produk AS Legacy dan Dherbs, manatau ada yg berkenan, mak boleh COD kan. Kalau yg mak tak sampai nak COD, mak boleh poskan. Pejabat pos pun dekat beno kat sini.. . Ajom la ushaaaa oiiii. Jangan lupa, simpan nombor mak. Kalau dah ada rezeki, dah ada yg berkenan, PM mak yr. Call pon mak onz je..ciawwww.. . #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #dherbs #dherbsterlajaklaris #datoaliffsyukri #datinshahida #agendropshipwanted


0💬Normal

. . Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Jom dapatkan sekarang!!! dengan ... . . Hubungi Bisnes Partner kami utk mendapatkan produk-produk dari AS Legacy yang berhampiran anda!! . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


0💬Normal

💕Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA💕 🌷🌷Jom dapatkan gel mandian bidara ni..bnyak kebaikan tau..kalau nak cari sndri daun bidara ni dah susah..ni suma dah siap dalam satu btol...🌷🌷 Kebaikan daun bidara:💕💕 💕Penawar sihir,saka & santau 💕Merawat gangguan makluk halus 💕Menghilangkan kotoran dan bau badan 💕Memberi aura positif 💕Memberi kesegaran sepanjang hari Cara Penggunaan Gel Mandian : 🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba. 🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷: Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy HARGA MAMPU MILIK ! HANYA rm25 SAHAJA! CEPAT!!! WhatsApp SEKARANG!!! 📲0104374279 📲0104374279 📲0104374279 🌷Free Cod👉#putrajaya #dengkil #cyberjaya #Kajang #bangi 🌷Postage 👉Seluruh Malaysia #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush


0💬Normal

Ramai wanita diluar sana yang dah mencuba produk dari @as.legacymalaysia iaitu Harumnita Produk ini khususnya dibuat untuk wanita jelita diluar sana. 💃🏻 Harumnita bukan sahaja didatangkan untuk menjaga luaran anda sahaja tetapi didatangkan dengan produk penjagaan dalam setiap wanita dengan produk Harumnita Gentel. Sayangi dirimu dan dapatkan Harumnita Gentel sekarang 💯 Jom whatapp sis👇👇 📲www.wasap.my/60104374279/harumnita 📲www.wasap.my/60104374279/harumnita 📲www.wasap.my/60104374279/harumnita Nak Cod🚗👉#putrajaya #dengkil #cyberjaya #desapinggiranputra Postage📦👉Seluruh Malaysia #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #contourcreambizziboddy #pucukharumnita #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca #fly&kiss #bizziflush


0💬Normal

BEAUROSE SKIN COLLAGEN✨ 🌷Mencerahkan kulit badan dan kulit muka 🌷Memudarkan kesan jeragat / jerawat 🌷Menggebukan kulit wajah supaya Nampak lebih bersinar 🌷Melambatkan proses penuaan 🌷Merawat tumit merekah 🌷Menyihatkan rambut dan kuku 🌺memperlahankan proses penghasilan melanin yg secara tak langsung melambatkan proses penuaan, kedut dan kesan jeragat dan jerawat, kesan kulit terbakar kulit kering dan menjadikan kulit semakin gebu Hanya RM68.00 Mengandungi: 🌺Strawberry Juice Powder 🌺Roselle Powder 🌺Fructose 🌺Vitamin C 🌺Tremella 🌺Collagen 🌺Sakura Extract (Contain Acidity Regulators As Permitted Food Conditioner) #ASLegacy #datoaliffsyukri #datinshahida #aslegacymalaysia #aslcosmetics #ohabangkosmetik #kejayaantanpabatasan #rfrange #rfmummy #MummySupir #SayaJualSayaPakai


0💬Normal

Tips untuk set kan makeup anda seperti memakai foundation tapi hanya memakai satin finishing two way cake powder saja . . . Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama. . . Jom dapatkan sekarang . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

PRODUK VIRAL . Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Jom dapatkan sekarang!!! dengan ... . . Hubungi Bisnes Partner kami utk mendapatkan produk-produk dari AS Legacy yang berhampiran anda!! . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Kita juga menjual secara loose item boleh beli secara berasingan . . . 1) Rose Collagen & Moist Spray RM39 2) Rose Foundation Serum RM39 3) Rose Weightless Powder RM39 4) Ink Liner RM19 5) Rose Tomato Soothing Liptick RM29 . Full Set Item RM159 Shj . . . Dapatkan sekarang dengan menghubungi Bisnes Partner yang berhampiran dengan anda. . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

. Suit Umrah dan Haji kembali utk memeriahkan hari-hari anda😘😊 . . Kali ni ada 5 designs, pilihan warna yg pelbagai sesuai dipakai bermacam acara dan rekaan sgt exclusive tau direka sendiri oleh DS @aliffsyukriterlajaklaris . . Suit Maryam RM199 didatangkan dengan kotak exclusive buat peminat kami semua . . Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran anda. . READY STOCK ✅ . #taktebal #takpekak #takpanas . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Ada masalah susah tido?stress,lemah semangat?gatal² badan?keletihan? Apa kata jom cuba Gel mandian bidara..Gel Shower Bidara dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal -gatal kulit badan , tidur tidak lena , Hanya berharga Rm25 shj serba sedikit dapat membantu anda diluar sana yg inginkan kesegeran sepanjang hari .. Nak cuba???klik ⬇️⬇️ 📲www.wasap.my/60104374279/mandianbidara 📲www.wasap.my/60104374279/mandianbidara 📲www.wasap.my/60104374279/mandianbidara 🚛🚛Penghantaran percuma area putrajaya,dengkil,cyberjaya,desapinggiranputra 📬📬Postage seluruh Malaysia #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #contourcreambizziboddy #pucukharumnita #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda #captureyouthbeevenom


0💬Normal

Herbal Body Scrub - Jamshir 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 sabun pencerah viral..sbb keberkesanan . . . Khas untuk mereka yg mengalami masalah kulit, panau,kurap, dan badan yg berjerawat...boleh jdikan scrub.. . 🤗 Hanya RM25.00 je Macam mana nak beli?.. Klik je link kat bawah👇 📲 0104374279 . 💃💃Cod 👉 Sekitar Putrajaya,Cyberjaya,desapinggiranputra, Dengkil 💃💃Postage👉 Seluruh Malaysia #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda #captureyouthbeevenom


0💬Normal

Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat memputihkan serta merta . . . . Tak perlu nak berhabis duit untuk putih , harga pun sangat berbaloi dan sangat murah RM39.90 sahaja . Jom dapatkan sekarang.. . #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda #captureyouthbeevenom


0💬Normal

Hebatkan As Legacy , Macam-macam hado . . Haa ini produk terbaru Harumnita Coffee 5 dalam 1 . . . . ia dapat meningkat sistem imunisasi dan memberi tenaga sepajang bulan ramadhan . . Bukan itu sahaja ia juga dapat memelihara kesihatan dalaman wanita . . . . . Yang palingnyaa bestnyaa , orang yang tak suka minum coffee . . bila pekenan Pearl Coffee Harumnita nie for sure anda jadi pencinta coffee 🤗 #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda #captureyouthbeevenom


0💬Normal

PRODUK VIRAL . Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Jom dapatkan sekarang!!! #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Hati2 ketika menggunakan skincare DIY! . Apa tu skincare DIY? . Mesti ramai yang pernah cuba kan skincare DIY ni? Amek yogurt, lps tu cmpur timun la keledek la bayam la budu la (ok, over!), pastu tempek kat muka... Haaaaa kalau biasa buat mcm ni, hati2 tau!! . Terdapat byk kes peradangan/burn (contact dermatitis) yg saya terima di klinik akibat skincare DIY ni. Yang paling sering adalah burn sebab letak kunyit, bawang putih, limau, baking soda etc pada muka. Smpi terbakar hitam kulit, bengkak dan ada yg penuh naik jerawat nanah2 di muka! . Skincare DIY ni bukannya semua tak bagus. Tapi ada bahan2 termasuk yang natural atau alami ni sebenarnya dapat menyebabkan alergik, iritasi atau kulit terbakar. . So, jangan letak sebarangan benda kat muka! Even alami/natural pun tak semestinya tiada kesan sampingan/kesan allergik! Dapatkan nasihat doktor sebelum meletakkan sebarangan bahan di muka. . Towards healthy, radiant skin 🌹 . . **Gambar from google image #marykaycosmetics #marykaysonicbrush #MaryKaymalaysia #marykayjohorbahru #gegarvaganza2019 #digitalart #astro #bazarpaknil #cemburuseorangperempuan #ombakrindu #neelofa #awalashaari #datoaliffsyukri #datinshahida


0💬Normal

Aloe Vera Gel adalah gel kegunaan luar utk membantu merawat kulit yg melecur, melembabkan kulit dan lain-lain lagi. . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Korang ada masalah sembelit???mesti rimas dan tak selesa kan...jangan susah hati lagi..ambil je bizzi flush ni dari aslegacy ni .. Confirm selesai masalah korang tu .. Ambil 1 sachet sebelum tido...pagi esok setel segala isi perut tu... Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #bizziflush #sembelit #pelawas #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Sabun jamshir dari As Legacy ni bagus sgt tau untuk bantu hilangkan kerak2 kaki tu...bau badan,jerawat badan, dan yang paling penting segala parut2 badan pun boleh hilang tau...woww...bestnye sabun jamshir ni...😍😍😍 . sabun ni formulasi dari perubatan Ayurveda sejak 3000 tahun dulu tau...💃💃💃💃kalau lepas bersalin elok la guna hitam2 kat perut pun hilang tau...😘😘😘 Harga RM 25.00 sahaja...‼️‼️‼️.tahan pun lama Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #contourcreambizziboddy #pucukharumnita #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda #captureyouthbeevenom


0💬Normal

. Hanya dengan RM 39.90 anda bebas daripada masalah kulit. . Jom dapatkan sekarang!!! dengan ... Hubungi Master Partner kami utk mendapatkan produk-produk dari AS Legacy . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


0💬Normal

Senang je nak amalkan dan cara minum Look Fiit Shake It Slym. . Fenomena telah bermula dengan produk terbaru dari Aslegacy . . . Look Fit , dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Jom dapatkan sekarang!!! dengan ... . Hubungi Bisnes Partner kami utk mendapatkan produk-produk dari AS Legacy. . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

siapa ada masalah kulit sila baca ni🙂 . gel mandian yg telah diberi ramuan .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. . . kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂 . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

antra prdk yg paling laris @as.legacymalaysia .. Selipar kesihatan refseksiologi yg menggunakan batu asli bagi membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan kesihatan...kalau sebelum ni sibuk pergi taman nak cari batu utk jalan kat atasnya.... . . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Takut suami pandang wanita lain?? aset anda dah lobos? longar, payudara kecil?? jgn lupa layan suami baik2😬😬 . #pucukharumnita ini amat laris bagai goreng pisang panas kerana keberkesanannya yang luar biasa nikmatnya pucuk harum nita @as.legacymalaysia merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..mudah hnya perlu isap isap sahaja dah wowww aset wanita.. abag pasti tidak dapat melupakan nikmatya.. . . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

*Slimming Bizzi Lemon Tea* Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BZ LEMON TEA*🍃 🎀 Cara penyediaan: Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau uols breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau uols breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI LEMON TEA tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak. Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘 *READY STOCK* www.wasap.my/+60136654272/bizzilemontea #ASLegacy #datoaliffsyukri #datinshahida #aslegacymalaysia #aslcosmetics #ohabangkosmetik #AwesomeTeam #TeamIRA #irayantiebrahim #moneymagnet #aslegacybahau #kejayaantanpabatasan


2💬Normal

Dah cuba LOOK FIIT?? Sis pun dah cuba..sedap rasanya...cara nak minum pun senang je pun .. Jom sapa nak cuba..wasap sis yer 📲0104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

terpanas dan paling berkesan utk menguruskan badan .. produk terbaru @as.legacymalaysia lookfitt RM79.90 jee .. ada yg nak cuba.. gegaran produk terbaru💪🏻💪🏻 panas.. sensasi.. ada halal dan kkm dan dijamin berkesan.. siapa nak beli atau jadi rakan niaga ... Apa lg dah keluar kat MhI takkan tak percaya lg 😁😁 Berminat boleh wasap akak ❤... *READY STOCK* www.wasap.my/60169390186/lookfiit #ASLegacy #datoaliffsyukri #datinshahida #aslegacymalaysia #aslcosmetics #ohabangkosmetik #AwesomeTeam #moneymagnet #postage1malaysia #kejayaantanpabatasan


0💬Normal

Fenomena akan bermula dengan produk terbaru dari Aslegacy . . . Look Fit , dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIT dengan harga mampu milik RM79.90 . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Kl ampang setiawangsa . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda . wasap.my/60182113498/aslegacy #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacyampang #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit" (via #InstaRepost @AppsKottage)


0💬Normal

Posted @withrepost@dherbsholdingshq Lagi menghitung hari ,lagiii cantik ... dah nak bersalin muka masih lagi awek muda ..... . Kalau nak tahu, ni lah rahsia DS @shahidadherbs ...kulit muka licin , cerah ... silap-silap baby yg lahir nanti pun kulit sihat cantik🥰 . Bagi mereka yang teringin nak kulit cantik, sihat , kuku cantik rambut pun turut sihat ... Ada yang nak cuba??jom wasap sis 📲0104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #kulitkering #kulitglowing #bizziboddy #beauroseskincollagen #contourcreambizziboddy #dherbs


0💬Normal

. AS Kitchen Marble Non-stick , . . Mempunyai 3 size . . 20cm RM130 24cm RM190 28cm RM250 . Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran dgn anda!! . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


0💬Normal

Dah cuba Jamshir Body Scrub ni???😀😀 Bukan sabun biasa tau...👍👍 . Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit. Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat. Berminat Nak Order Whatsapp nurul 📲0104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #contourcreambizziboddy #pucukharumnita #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda #captureyouthbeevenom


0💬Normal

Ceriakan hari2 kita dengan beraura positif..tentunya dengan set aura bidara...secara alami...sangat2 best.. . Belum cuba belum tahu...jom wasap sis 4 more info . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


0💬Normal

BIZZI BODDY CONTOUR CREAM . 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. . 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. . 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. . 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. . 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. . 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. . Cara Guna: ----------------- 🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi . 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering . 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan . . Berminat boleh tekan link wasap www.wasap.my/60133310267 . . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #krimpanas #aslegacy #datinshahida #datoalifsyukriterlajalaris #aslegacycheras #aslegacybtho


0💬Normal

Dah jumpa collagen yang sesuai dengan anda ?? Kini Terbaru daripada D'herbs , Beaurose . . Kebaikan Beaurose Skin Collagen👇👇 💖 kulit anda boleh menjadi licin, lembab , 💖 Dapat mencerahkan kulit, menghilangkan penuaan 💖 kulit menjadi sihat 💖 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 💖 Dapat menyihatkan rambut dan juga kuku . Jom dapatkan sekarang Berminat Nak Order Whatsapp nurul yer 📲0104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #dherbs #beauroseskincollagen #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #kulitsehat #kulitcantiksehat #contourcreambizziboddy


1💬Normal

BIZZI BREAKFAST PENGGANTI SARAPAN LENGKAP! . Alasan demi alasan bagi untuk skip sarapan atau breakfast kan!? . Kalau nak turunkan berat badan kenalah buang terus sikap memberi alasan dan mulakan tindakan secara konsisten hari ni. . Macam mana nak konsisten minum sarapan pagi? . MINUM SECAWAN BIZZI BREAKFAST SETIAP PAGI . Yes!!! Setiap pagi sebab nutrien dan bahan dalam Bizzi Breakfast bukan je memberi nutrisi lengkap tetapi dapat menahan lapar lebih lama💡⭐️ . Jom Tengok Bahan-bahan daam Bizzi Breakfast: . 🔹Serbuk Oat 🔹Serbuk Barli 🔹Serbuk Beet Root 🔹Serbuk beras perang 🔹Wheat Germ 🔹Whey protein 🔹Soy Protein 🔹Serbuk Malt Cereal . Perasan tak dalam bentuk serbuk halus? Oleh itu air Bizzi Breakfast bukan sahaja sedap sebab berisa koko, tetapi tidak ada ketulan malah halus dan senang diminum. . Sangat sesuai dijadikan menu sahur atau bagi mereka yang aktif dan super bizzi. . Harga : RM49.90 sahaja . *READY STOCK* www.wasap.my/+60136654272/bizzibreakfast #ASLegacy #datoaliffsyukri #datinshahida #aslegacymalaysia #aslcosmetics #ohabangkosmetik #AwesomeTeam #TeamIRA #irayantiebrahim #moneymagnet #aslegacybahau #kejayaantanpabatasan


0💬Normal

Beaurose Skin Collagen raedy stock ni..sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka dan dll . . . Untuk yg berminat boleh wasap sis yer⤵️⤵️ 📲www.wasap.my/60104374279/beaurose 📲www.wasap.my/60104374279/beaurose 📲www.wasap.my/60104374279/beaurose 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #dherbs #beaurose #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #kecantikankulit


0💬Normal

Bizzi Flush‼️‼️‼️ Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah berry berry tu..😁😁😁 Bukan setakat merawat usus je tau tapi boleh kuruskan sekali ...👏👏👏😍😍😍 Bila lagi nak dapatkan produk bizzi flush ni...jom drop komen nnt sis reply satu2..atau boleh terus wasap sis yer 📲60104374279 #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush


0💬Normal

Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat kena bancuh dalam cawan. Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @as.legacymalaysia memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉 #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Wahhhh hebatnya Dato' Aliff Syukri dan Datin Shahida berjoget lagu Bollywood. Tapi part yang Ameena terpinga2 tu paling kelakar 😊😊 . Klik link artikel di IG Story / Highlights #BKshare #Bkpost #BKkongsi #datoaliffsyukri #datinshahida


7💬Normal

TIADA LAGI MASALAH OBESITI . Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 . Jom dapatkan sekarang!!! . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


2💬Normal

Dah jumpa collagen yang sesuai dengan anda ?? Kini Terbaru daripada D'herbs , Beaurose . . Dengan Beaurose kulit anda boleh menjadi licin, lembab , mencerahkan kulit, menghilangkan penuaan serta kulit menjadi sihat . . Bukan setakat muka sahaja malah, ia juga baik untuk menyihatkan rambut, kuku serta dalaman ... . Jom dapatkan sekarang Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #dherbs #beauroseskincollagen #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir


0💬Normal

🐾PERUT MAKIN KEMPIS 🐾SELUAR MAKIN LONGGAR 🐾BADAN MAKIN RINGAN 🚽 BIZZI FLUSH 🚽 Kesan 10 kali ganda lebih pantas ❗ - ✔ Mengatasi masalah seperti : ➡ Masalah penghadaman. ➡ Jerawat aktif. ➡ Susah turun berat badan. ➡ Moody. ➡ Stress. ➡ Cepat letih. ➡ Susah tidur. ➡ Ketagih mkn mknn manis. jom dapatkan sekarang !! Whatsapp nurul ye 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #bizziflush #sembelit #contourcreambizziboddy #nakkurusselamat


0💬Normal

Capture Youth Bee Venom . . Produk bee venom merupakan produk dari bahan organik yang mengandungi : - 1) Vitamin E 2) Serbuk Mutiara 3) Madu 4) Collagen 5) Vitamin C & B3 . . Produk Capture Youth Bee Venom ini lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :- 1) Jeragat 2) Kulit Gelap Kusam 3) Kulit Sunburn 4) Kulit Berparut 5) Kulit Berminyak 6. Kulit Nipis & Kering . Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi bisnes partner AS Legacy yang berhampiran dengan anda!! . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Comelnya Datin Shahida masa kecil. Sebijik muka Baem 😍😍 . Klik link artikel di IG Story / Highlights #BKshare #BKpost #BKkongsi #datinshahida


0💬Normal

Rose Collagen & Moist Spray Aslegacy.. 💖Melembabkan muka 💖Effect glowing serta merta 💖Makeup tahan lebih lama 💖Boleh dijadikan makeup based 💖Mengandungi zat mineral 💖Membantu mengurangkan alahan 💖Membantu mengecutkan Jerawat 💖Boleh digunakan bila² masa.. #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #makeupspray #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Promotion sempena Akademi Comel, boleh dapat FREE shaker dengan setiap pembelian 2 box Look Fiit. . . Look Fit , dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIT dengan harga mampu milik RM79.90 jom dapatkan dengan nurul MOP Sah As Legacy Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya .lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy


0💬Normal

Ada yang dah cuba ke? Losyen ni wangi tau..sedap je bila guna...antara kebaikan boleh dapat dari losyen ni👇 📌mengatasi masalah bau badan yang kurang senang 📌memberikan kesegaran kepada badan 📌membantu mengjilangkan rasa letih 📌mengandungi vitamin C&E untuk membnatu mencerahkan kulit 📌Membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, sihir & makhluk halus.. Macamana nak dapatkan losyen badan jamshir ni?komen je kat bawah...atau boleh wassap 📲0104374279 #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #contourcreambizziboddy #pucukharumnita #gelmandianbidara #jamshir


0💬Normal

Posted @withrepost@aslegacy_putrajaya.nurul Ada masalah berat badan? Jom kurus bersama LOOK FIIT? Dengwn LOOK FIIT dapat membantu kornag mendapat berat badan yang diidamkan... Khasiat & Kelebihan Look Fiit 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan 🍑 mengatasi masalah sembelit 🍑 menurunkan kadar kolestrol 🍑 mengawal selera makan 🍑membantu mencantikkan kulit 🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan 🍑 mengurangkan masalah obesiti 🍑 membantu memberikan tenaga Jom cepat lock order..stok sentiasa kehabisan kerana permintaan yang tinggi... Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye 60104374279/ 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfit #lookfiit #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda


0💬Normal

Assalamualaikum saya sarankan kepada mereka yang datang bulan tak teratur tu elok amalkan jus pucuk harumnita untuk harumnita agar perjalanan darah anda teratur semula 💕😍 amalkan hari2...sehari satu sache ya anda akan rasa sendiri perubahan kulit anda turut jadi pejal dan gebu sebab ia merawat dari dalam takde ler muka tu kecut payudara kecut punggung lembik 😬😬😬😬 . . 👉Nak kami COD :. 🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak 🚗sempadan Muar - Melaka . 👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia . 📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864 . . **wasap.my/60172367967/aslegacy Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta **wasap.my/60126742967/aslegacy Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia . #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit


1💬Normal

Dah cuba Jamshir Body Scrub ni???😀😀 Bukan sabun biasa tau...👍👍 . Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit. Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat. Berminat Nak Order Whatsapp nurul ye👇👇 📲www.wasap.my/60104374279/jamshirbodyscrub 📲www.wasap.my/60104374279/jamshirbodyscrub 📲www.wasap.my/60104374279/jamshirbodyscrub 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #kulitcerah #contourcreambizziboddy #pucukharumnita #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca #fly&kiss #bizziflush #nakkurus #nakslim #cantik #awetmuda #captureyouthbeevenom


0💬Normal

Penyebab susah buang air besar @ sembelit ?? . . Susah buang air besar paling sering disebabkan oleh adanya gangguan pada fungsi usus , Setidaknya ada 2 hal yang mempengaruhi hal ini yaitu feses (benda yang akan dikeluarkan) dan usus sebagai organ yang mengeluarkannya. Gangguan pada salah satu atau keduanya akan menyebabkan BAB tidak lancar. Misalnya feses yang keras akan menyebabkan usus bekerja keras untuk mengeluarkannya . . Tapi anda jangan risau lagi , Bizzi Flush dapata mengatasi masalah susah nak membuang nie , ia jugak membantu anda mengurangkan berat badan tau . . Harga pun sangat berpatutan RM75 sahaja #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia #aslcosmetic #sembelit #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy  #contourcreambizziboddy #pucukharumnita  #gelmandianbidara #jamshir #puffysmooth #melaleuca  #fly&kiss #bizziflush #nakslim


0💬Normal

Dah jumpa collagen yang sesuai dengan anda ?? Kini Terbaru daripada D'herbs , Beaurose . . Dengan Beaurose kulit anda boleh menjadi licin, lembab , mencerahkan kulit, menghilangkan penuaan serta kulit menjadi sihat . . Bukan setakat muka sahaja malah, ia juga baik untuk menyihatkan rambut, kuku serta dalaman ... . Untuk dapatkan boleh wasap sis 📲60104374279 📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬 📌 FREE COD 👉Area Putrajaya,dengki,desapinggiran putra,cyberjaya #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakdiet #nakslim #nakturunberatbadan #aslegacyputrajaya #aslegacyputrajayabynurul #aslegacymalaysia#aslcosmetic #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik  #shahidadherbs #datinshahida #asbeautymalaysia #aliffsyukri  #terlajaklaris #gentelharumnita #femininewashharumnita #bizziboddy #dherbs #contourcreambizziboddy #kulitbersih #kulitsihat #kecantikankulit


0💬Normal

Next Page